Nu stiu cum se face de unele persoane din blogosfera ignora vizitele la oftalmo, pen’ ca eu una cred ca si Dianne si Semaforul au nevoie de una bucata pereche de ochelari, d’aia seriosi ‘ fund de borcan’. Am primit un bine nemeritat premiu, nu ma caracterizeaza modestia, insa, chiar fac greseli in scrierile mele! Mai mereu, imi dau seama cand recitesc posturile peste cateva zile, da’ spun eu in sinea mea ca nu mai are rost sa corectez…Nu o fac din nestiinta, o fac pentru ca tastez intr-o mare graba, si incerc in acelasi timp sa fac 10 lucruri dintr-o data…Ahh, si n u inteleg dom’le de ce mai nou tre sa scriu vreun/vreo; intrun/intro, legat?! De mic copil le-am scris dezlegat, da na’ e grele si cu gramatica  in zilele noastre moncher, grele tare! Orisicum, eu postez premiul acileasaiati:

Promit eu ca o sa ma straduiesc a imi reciti posturile in timp util pentru eventuale modificari necesare, in rest, merci mult fetelor!!!

Premiul merge mai departe la Sufletica, la Ada, la Crocoditza ( by the way : unde umbli brambura??), Jasmin , Divei siiiiiiiii lui Sanjerica (desi nu am mai intrat la el pe blog, da scrie mereu corect).

Reguli….hmmm nu vreu sa ma conformez lor, si nici sa oblig pe altii sa o faca, asadar, no rules pentru cei nominalizati de mine, sa nu ziceti ca nu’s macar generoasa! 😀