Vi se intampla sa simtiti ca va explodeaza creierul din pricina efortului de a va opri din fredonat fie un cantec de va place, fie un ritm, fie incercati sa va ganditi la altceva si va apare constant aceiasi imagine in hatisul gandurilor? Ma exprim dubios credeti? Hmm, posibil, insa n-are nimic deaface cu virusul gripei porcine, nici cu un altfel de alt virus devastator, insa sufer la fel de mult, creierii mei au ajuns la turatie maxima pe melodia zilei : WE ALL LIVE IN A YELLOW SUBMARINE……a yellow submarine, a yellow submarine……e atat de obositor , repet intruna chestia asta, nu ma pot opri!! Vad numai galben in fata mea, si: URASC GALBENUL!!!

Cu multumiri pentru supliciul asta, Irinei, pretena din dotare, ea cea care in marinimia ei azi a tinut sa-mi cante WE ALL LIVE IN A YELLOW SUBMARINEEEE A YELLOW….( ce spuneam??!!!), saracii copilasi de la gradinita unde profeseaza ce-or spune?! Normal ca exista generatia EMO, si eu as fi emo de mica cu tampeniile astea zapacitoare! Sa va spun ca are si varianta de russian??? a yellow submarrrriin…deci creierii pot fi virusati in mai multe limbi, interesant de aflat, sa ma bucur, hmmm, sa nu ma bucur? 😀

Scaaannndaaall, am facut de dimineata, sa va explic, cladirea in care lucrez este parte dintr-un ansamblu de cladiri de fitza ( ! NOT!), si chipurile se intra pe baza de legitimatie. Eu sunt posesoare de legitimatie data de firma mea, pentru si anume hexecutarea pontajului. azi mi se cere legitimatia la intare in incinta, refuz, precizand ca ORICUM mi se cere la receptia cladirii unde am biroul, la receptie, refuz sa o arat pentru ca : ESTE LEGITIMATIA data de firma in alt scop si nu pentru a ma legitima pentru ei, si atat timp cat nu am card dat de administratorii cladirilor, sa faca bine sa ma scuteasca de timp pierdut! Mi se arunca in fata un verb impreativ TREBUIE si sunteti OBLIGATA!!!? Sa mooorriii tu, si puii mei de pe birou ce ziceau???! Le-am zis sa incerce sa ma opreasca sa ajung in birou! A venit un dobitoc dupa mine, ca ma spune directorului 😆 , bai, treaba e ca inca traim intr-o tara comunista, unde comitetul tipilor de la security face legea! Le-am ceru sa imi explice in baza carui temei legal sunt eu OBLIGATA sa ma legitimez la intrarea in cladire??! Au devenit agresivi, ma amuz, insa nu ar trebui, este trist cum niste ‘8 clase terminate cu greu ‘ isi permit sa imi strice diminetile de week-end, pentru ca : IIEEIII E VIIIINEEERIIIII!!!

Sa avem un week-end minunat 🙂