Teama este un concept cunoscut de multi insa’ neexperimentat’ de marea majoritate. Nu vreau sa para ca e totul miere si lapte in tara asta, si o sa o iau metodic si agale la vale pe si anume panta explicatiilor. In cele ce urmeaza o sa imi expun cateva temeri pe care le experimentez din cand in cand.

Imi e teama de potop de fiecare data cand incepe sa ploua din senin din iarba verde, si tine-te taica bine cand se apuca de turnat scenariul e apocaliptic! Mai e si zona in care locuim…este leaganul reggaetonului, nu ca nu ar fi exact ca manelele noastre, se intampla sa mai treaca vreo masina cu muzica la maxim si din masina se revarsa zgomotos nevoie mare trilul reggetonist, asta este pana la urma pot ignora, nu se intampla mereu, daca nu ar fi sa mearga mana in mana cu ..ta ta ta tam cartelul drogurilor, primul si cel mai de tremut e la distanta de noi dar unul, destul de insemnat se afla ca cateva strazi distanta, iar oamenii cu pricina nu au nici un dumnezeu, nu le pasa de politie, nu le pasa de nimic, ba mai mult nici politia nu cauta sa aiba de a face  cu ei..cunoasteti scenariul, nu? Ei, al meu sot fiind militar nu este prea simpatizat, ca doar reprezinta legea intr-un fel sau altul si uneori este amenintat ca o sa i se execute in glont in cap…cum a zis si el ‘ Nu ma omoara Afganistanul, si ma omoara vreun tampit de pusti cu un pistol’. Ce ar mai fi…sa vedem, imi e teama sa zabovesc mult inafara masinii dupa ce am facut cumparaturi…si cu atat mai putin e ok sa zabovesti in parcarea cinematografului, astea o sa le invat din mers ca pe pe niste legi nescrise dar in momentul de fata mi se par scene scoase din filme!

Sa mai spun ca la fiecare sarbatoare , anul nou inclusiv mor cativa omeanei impuscati din greseala pe strazi? Dap, de anul nou au fost 4 persoane decedate, la petrecerea Calle San Sebastian au fost 8, si tot asa…va spun, o sa ma apuc sa-mi fac testamentul! Pana atunci ne punem de-o fiesta cu un gratar, costite si cartofi in coaja stropiti cu putina sangria sau o bere rece… sa traim bine zic!

Panseluta va flutura petalele in semn de ramas bun pana pe data aviatoare. Va pup!