Exista conceptul asta de traditie, si de cele mai multe ori este mentionat in context pozitiv, e cam la fel de cool si pe val ca si stilul vintage..insaaaa cand traditia asta sta in calea fericirii mele, mi se rupe de orice scuza folosita in numele traditiei! De craciun mi-am cunoscut bunica, si matusa…verisori samd, e normal si in Romania as fi procedat la fel, mai ales prima zi de craciun cand traditia ne impunea o vizita de burdusire a stomacului la bunica…dar cand am auzit ca aici totul se repeta la indigo, si de anul nou mi-am pierdut respectul pentru traditia din familia sotului…sa fim seriosi! Anul nou e pentru ceva nou! Si uite asa am petrecut tropical  la un hotel, cu salsa si merengue si restul, nu stiu ca habar nu am despre dansurile astea latino, ca atare am avut nevoie de multe cocktailuri cuba libre sa ma incumet pe ring…dar a fost dezmat, sau cel putin asa s-a vazut din partea mea de scena -)). Oricum nu exista petreceri mai faine decat in Romania, niciunde, am decis deja sa fac sarbatorile de iarna in 2012, asta daca o sa mai existam si nu ne mayasim cum e prescris, invaluiti de zapada si eventual alta muzica decat latino…vedem.

Azi am avut cateva momente magnifice cu al meu cumnat, care fiind de o anumita inclinatie in viata lui particulara mi-a prezentat magazinele si firmele din mall cu o cafea de la starbuck’s in mana, si brusc totul era cuprins de culoare, o sa am parte de sesiune de cumparaturi cu el cat de curand 😀 in plus e un tip cu experienta in make -up si imi ofera mereu cadouri creme si cremute scumpe si de regula imi spune ca nu am nevoie de machiaj, ce poate o femeie sa isi doreasca mai mult de la viata?

Am fost in ultimul timp la cinema, o cinema care se numeste arts cafe cinema cu filme din toata lumea, si carribeans cinemas, unde am vazut iadul dezlantuindu-se! Stiu ca m-am plans de calitatea oamenilor din cinemaurile din Bucuresti, dar nimic nu m-ar fi putut pregai pentru ce s-a intamplat in ultimul mentionat cinema, unde vazui Sherlock Holmes si tone de gunoi la plecare, nimeni nu si-a dus gunoiul, lumea vorbea la telefon in timpul filmului…cred ca am reperat pe putin 20 de sonerii diferite in timpul filmului…deci …nicaieri nu ne paradis…va urma, acum al meu cumnat imi face un cockail si ne dezmatam si noi ca fetele 😀

Va pupa Panseluta