Preluat una bucata leapsa de la Ada, si cu toate ca imi zbarnaie telefoanele si vin tone de oameni care mai de care cu doleante mai tampite, uite ca ma chinui sa astern cateva lucruri pe ‘hartie’. Promit ca o sa o cizelez intre timp, insa pentru moment, iata ce s-a executat in graba: 

Nu as putea niciodata sa :

* sa nu muncesc  – nu pentru ca munca ar inobila, nu  pentru ca nu mi-ar placea sa fiu intretinuta si tinuta in puf :)), ci pentru ca am nevoie sa fac ceva in permanenta, ce e drept m-as multumi si sa dorm mai mult…insa sunt dependenta de munca, invatata de mica sa pun osu’ la treaba, mi-a ramas acolo undeva in cerebel ideea ca trebuie sa muncesti, trebuie sa vrei ma mult, trebuie sa faci mereu ceva, de aia fac mereu curat in casa, la birou e alta poveste!

* sa dezamagesc un/o prietena – Eu respect investitia de incredere facuta in mine, si ofer de 2 ori mai mult de cele mai multe ori nu trebuie sa depun eforturi pentru a fi persoana potrivita intr-un anume moment, cand ai nevoie de suport, insa cateodata dau cu bata in balta fara sa vreau. Niciodata nu s-a pus problema sa ma cert cu nici o prietena, nici pentru bani/barbati/diferente de opinie/alte terte persoane. Am prieteni care mi-au ramas aproape de ani de zile, nu as vrea la un moment dat sa stiu ca nu mai sunt acolo pentru ca…si anume din vina mea!

* sa ma multumesc cu putin – sunt mai mult decat lacoma, vreau si ofer totul, in orice tip de relatie, fie la nivel profesional fie la nivel personal. Uite asa dau eu cu piciorul la fericire!

* sa suport prostia unora – La fel si lipsa de maniere.Culmea, persoanele de genul asta, de ce depun mai mult efort sa se erijeze in niste persoane interesante si evident inzestrate din punct de vedere intelectual, de aia ma scot mai mult din sarite! Am prea putin timp si pentru lucrurile cu adevarat importante, ca sa il pierd inutil cu protstii. Am zis! Persoanele care au o incidenta directa asupra mea si a existentei mele, sunt persoane de la care am in permanenta ceva de invatat!

* sa inteleg gelozia – Imi este imposibil sa fac parte din categoria oamenilor care considera gelozia o ‘ dovada de iubire’ – trezirea! E santaj emotional, este exemplu clar ca ai un partener/a complexat/a, trist este ca lucrurile astea pot oricand degenera in reale acte de devianta!

* sa renunt la nebuniile mele! – Mi se mareste pupila, imi explodeaza centrul placerii din creieras, imi navaleste sangele in vine cu peste 200 pe ora, cand aud de ‘ hai facem o parapanta?DAAAAAA, sarim cu parasuta?DAAA, rafting, trioliana, alpinism – eu cred ca am tendinte de suicid 😀

Redirectionez leapsa inspre : Gand-Licitat, Ocservatorul si Mimi, si oricine mai pofteste 🙂

Week-end placut va doresc, promit ca imi spal pacatele cu posturi noi cand ma eliberez din indatoriri 🙂