Acum scuze pentru limbajul colorat, da sunt un pic scoasa din saritele care ar trebui sa fie fixe! In primul rand nu stiu de ce ar sta cineva sa analizeze de ce una de ce alta, si in al doilea rand sa vedeti ce ineptii spun unele femei, fara mare tura vura, voila si motivele :

Am vrut sa ma apropii de D-zeu – mai sa fie, cu sinucisul ai incercat? Oh, pardon ala te exileaza in iad…explicabil, si rugaciunile tale cum suna? Da doamne sa pice nitel sex azi?

Am vrut sa fac mai mult sex decat prietenele mele – Hopa si invidia! Iti recomand calduros un munte se prezervative, tone de responsabilitate si poate, posibil sa iti incolteasca si tie mintea!

Sunt maritata si asta trebuie sa fac – Valeau si valeleu!N-am ce sa zic, sunt oripilata!

Am vrut sa fiu in centrul atentiei – Da’ ati verificat sa nu fie politie in jur, nu? Nu de alta dar sexul in locuri publice se lasa cu usturimi la buzunare, cu publicul, nu cred ca ati avut probleme, v-au si aplaudat? Ai fost suficient de admirata, bun, treci la loc, ai 4 pentru azi!

Am vrut sa-i arat respectul pe care i-l port – Respect zici?! Eu zic sa te mai cultivi..in lanul de secara, si sa ai la indemana un geamantan de respect, ca nu stii cui mai trebe’ sa i-l porti!

Era un barbat faimos si mi-am zis ca dau lovitura cu el – Ha, haaa, haaa, si? Lasa-ma sa ghicesc, ti-a dat el lovitura de gratie cand si-a tras pantalonii pe el si s-a tirat..? Mnoh, lasa, ca data viitoare o sa te descurci mai bine.

Am vrut sa ma impac cu el dupa o cearta – aici sunt pro, mama cat de dulce poate fi impacarea!Si cam cat de des va certati?bineee, nu ma bag!

S-a intamplat si gata – trist, vezi ce trist e? Banuiesc eu ca nici nu ti-ai dat seama cand fu gata,trebuia sa ii recomanzi  ceva  sa-l tina mai mult…sau esti tu genul de moartea pasiunii?!

Eram curioasa – stii tu treaba cu pisica? plauzibil oricum….siiii ce ti-a adus curiozitatea, vre-un BTS?

Eram teribil de excitata si vroiam sa ma descatusez – No, uite ca se poate! Nitel de sinceritate, i se poate intampla oricui!

Am fost constransa – Sper ca ai fost la politie, atat pot sa sper!

Am pariat cu o alta persoana ca o sa fac sex cu el – Asa, si…cine a castigat?

As vrea sa pot sa adaug ceva, dar mi-e mintea icetosata, as vrea sa pot intelege ce ne tine pe loc din evolutie, ce ar trebui facut ca mentalitatea femeilor din Romania sa ajunga la un anume nivel care sa le permita sa se bucure de un lucru firesc si nu sa insiruie  motivele mai sus enuntate ca factori premergatori actului cu pricina. Ma gandesc ( desi nu vreau sa o fac), daca merg la gineco, daca au habar de o multitudine de lucruri pe care o femeie trebuie sa le stie, sau se comporta ca o turma de vite duse la pasune..in fine! Noi sa fim sanatosi!

Hai sa va bucurati de o zi frumoasa, sa ne auzim cu bine!