In vremuri demult apuse, sau mai bine spus ” dragostea in vremea holerei” – asta citesc acum, si e nitel deprimant, si ploaia si subiectul si nu stiu de ce, insa asa am avut chef sa-mi fac rau cu mana mea! Daaaaaar pentru ca e rost si de o leapsa venita via Armin, tre’ sa purced la indeplinirea ei numaidecat!

1. Primul cuvânt pe care l-am rostit : Habar nu are nimeni, insa de mica aveam limbarnita, vorbeam, numai ei stiam ce spun, nimeni nu intelegea! Imi amintesc insa clar cum ma chinuiam sa spun piatRa, si im iesea pleata – nu stiu cum si de ce…insa si acum sunt o freak cand vine vorba despre dictie si acum uneori faci exercitii de logopedie dimineata :))

2. În prima mea zi de şcoală generală: Mi-a fost admirata tinuta de catre invatatoare, mama mi-o facuse cu manuta ei :), lejer puteam defila pe un podium, schilodrel eram, zambeam mult, prostuta deasemenea, ce mai, aveam sanse de a razbi prin viata! ( pentu ignoranti:  a se verifica exemplu Monicutei Columbeanu :D)

3.Primul meu sărut: Hmmm…fu’ cu o fata, relativ timpuriu…nu mai tin minte ce si cum!

4. Prima formatie care mi-a plăcut la nebunie: U2 ,pe urma :  Metallica si Linkin Park! Weird aint it?

5. Primul CD cumpărat:Vivaldi si…CC Catch

6. În prima zi de liceu: M-am prezentat colegilor si am reusit sa sparg tabla, un colt din ea, uimitor a fost ca nu m-a spun nimeni dirigintei, chiar daca ne-a amenintat ca ne scade nota la purtare, au tacut malc, nici eu nu m-am predat! Ne-am inteles super bine cu totii, in toti cei patru ani de liceu!

7. Primele cuvinte pe care mi le-au adresat prietenii mei: Cum adica esti de la tara?!! :))

8. Prima zi de facultate: Am cantat GAUDEAMUS, m-am plimbat cu mama prin Piata Milea, mi-am luat orarul, mi-am vazut apartamentul care avea sa-mi devina casa…d’astea omenesti 😀

9. Prima restantă: in anul 3 la Psihologie Organizationala. Am rezolvat-o repede, insa a fost si prima data in facultate cand am copiat, nu stiu cum, dar si acum in miez de noapte iti turui subiectul copiat! ( teoria X si Y a lui Taylor)…Oricum sunt mandra de mine, trebuia sa imi dovedesc mie ca POT s-o fac si pe asta!

10. Prima zi la locul de muncă: Intru in birou timorata, imi dau seama dupa priviri ca nu sunt deloc simpatizata( chipurile inspir teama si par arfista), blonda de la receptie imi era antipatica, desi frumoasa imi inspira…prostie….m-am inselat, desi numai femei in birou, ajunsesem sa fim cele mai bune prietene, ne petreceam si week-endurile impreuna,blonda e o tipa pe langa superba si foarte perspicace si dezghetata ( nu mai e nici blonda acum, si imi e prietena buna) colaboram foarte bine, pastrez vie amintirea primului job unde m-am bucurat de un colectiv de colegi  de la care am avut ce sa invat, m-am dezvoltat ca un adevarat profesionist)! Si acum pastram legatura, cu unele mai mult cu altele mai putin!

11.  Prima oară când am postat pe blog: Voiam sa fie ceva funny, cam in stilui inconfundabil al lui Cabral, nu  mi-a iesit, asta pentru ca am stilul propriu…si chiar scrisesem un raspuns la o intrebare a lui Cabral, despre ce spun femeile ca si scuza la despartire, cred ca articolul cu note funny se numeste : ” replici de tai-tai in varianta feminina”.

Cine mai doreste cine mai poftesteeeee…leapsa calda aveeemmm!! 🙂

Zi buna dragilor.