Cam asa umblu eu zilele astea, brambura, daca as mai avea si zile de concediu as fi o Panseluta mega fericita, dar asa, sunt doar fericita. PUNCT, si e destul , chiar e o realizare comparativ cu modul in care m-am simtit in ultimele doua luni. M-am prins! Aerul tomnanic imi face bine, m-a trezit la realitate, asa nitel intepator dar benefic ca acupunctura 😀

Week-endul asta se anunta o umblare bramburita pe coclaurile Tampei, si asa imi e drag Brasovul…doamne doamne! Prieteni sa ai si voie buna ca restul se rezolva, mai mult chiar ma dau peste cap sa cunosc oameni  noi sa ating alte puncte in discutiile uzuale si de larga raspunadire, ma face sa zambesc si sa-mi demonstrez ca imi place dom’le socializarea asta. Ieri am fost la teatru, am aplaudat 10 min in picioare, chiar va recomand ‘ sunt un orb’ starring al nostu magnific  Malaiele. Saptamana viitoare merg la opera, am inceput si un program de culturalizare, citesc mai mult, citesc selectiv, merg la teatru,opera, mai fac si yoga dar nu se incadreaza in programul asta :))

Voi cum sunteti? Cum va gaseste inceputul asta inasorit de iarna? Va urez toate cele bune, un weekend minunat si multa bucurie.

Pupici Panselitici!

Merci dragilor de ei care s-au lepsuit din vina mea. Merci Sufeltico! Sa-mi traiesti Petro si sa fii mai vesela, trecatoare-s toate… si…Inji dragul de el ii multumesc azi  live.