Panseluta si-a luat vacanta, asta dupa ce a lovit-o fulgerator o cometa si s-a trezit IAR pe o pajiste uda, vai de petalele ei de prapadita zburlita! Bine ca ploua ca apa calda nu mai am de doua zile, ma spal la vecini, vecinii de cartier, si ardai in fiecare dimineata. Sfinte cat am putut lipsi, muuultt prea mult, insa chiar nu am avut timp, am decis sa imi fac mai mult timp pentru mine si poftele mele, cum ar fi sa imi vad la doua saptamani familia, sa ies in oras dupa munca, sa ajung franta acasa si sa dorm, cat de cat linistita, mi-am dat seama ca un pat mare iti ofera multe oportunitati, de schimbat pozitii in timpul somnului, nu ma trezesc niciodata pe aceiasi parte pe care m-am culcat….TOT patul e al meu sa-mi rasfrang petalele cum am eu chef…nu mai aud nici sforaieli, castig : Eu 😀

In ordine crono…sau logica s-a intamplat asa in viata cosmica a Panselutei integrata in Absolut : meditatii, mancare putina, slabit 5 kg, terorizat prietenii, iesiri in club, cluburi bune si cluburi dubioase, in ultima categorie am aflat la baie de unde ar trebui sa imi fac cumparaturi : ‘ de la Roma sau Milano ” – i-am zis ca musamaua ei vuit pe ton pare de pe taraba din Obor..( nu ca as sti cum e in Obor, dar asa este expresia) era sa imi fur una bucata de fake musamalizat in freza, am iesit din baie buimaca…meeiii nu te pui cu ele, cu Pitzistele ca nu-i de bine, si nici safe! Fusei si in The Jack’s…unde un preten vechi si de nadejde s-a ametit, tot ce se auzea in local dupa fiecare melodie era racnetul lui : ” uuuhhhhh Yeaaaahhh , Yeaahhh uuuhuuu, aplauze furtunoase, ne-am facut multi prieteni, am fumat, am vorbit franceza, am baut redbull, e fain sa vezi ca lumea e ametita pe langa tine si tu ii analizezi lucida,distanta ( in lumea mea raman nemuritoare si RECE) am fost invitata la dans, de n ori luate cate 6…n-am avut voie…omul la betie face urat si frumos e sa ocolesti problemele si ca-ti cari prietenii in petale pana acasa, unde sa-l convingi ca NU esti  nevasta lui, sa-i amintesti ca NU e insurat, si ca nu se va intampla asta niciodata… nah…cand se cere sustinere de la prieteni, trebuie sa iti dai silinta sa cari 100 de kile in spate. Sper sa nu-l mai vad inca vreun an, ca mi-a ajuns!

Am fost la concertul Gun’s n Roses, la VIP, saru’mana Nicoleta pentru bilete…contrar unor opinii avizate, mie chiar mi-a placut, eh, nu mi-a placut cand mi s-a zis sa stau jos ca nu vede pe scena…niste bulgari, mi-e si drag tare de ei…pai ce naiba, vii la concert sa iti lipesti fundul de scaun? Ce e drept nu au stat f bine cu sonorozarea in rest, nu am vazut decat un public care nu stie sa se bucure de un concert, sau nu au baut destul, in fine nu e treaba mea. Bine, recunosc Panseluta bea in ultimul timp, asa de fun…si uneori cu prietenele e chiar super fun 😀

Am fost intr-o adunare de compatrioti, dragii mei tovarasi Onesteni, am beut putin, am fumat, tot putin si public, si dupa, am plecat ca deja aveam tripuri cu ce le fac alora care m-au enervat cand eram mica…in Bordellos aveau o muzica foarte bune, mergea la fix cu un pahar de vin, scump, nu si bun sau deosebit, doar scump, peste un milion sticla, hotii!! Concluzie, in Bordello’s se bea doar bere, nefiltrata. ATAT!

Ma pregatesc pentru club Kanto in week-end, prapad fac, Panseluta revine pe ritmuri grecesti! Ma mai pregatesc si pentru un team building la Poiana Bv, unde sper sa stau la o sticla de vin cu infaptuitorul unei zile de ‘marti divine’ cum zise el. Mai vreau sa fac si putintica echitatie ca de-un an n-am mai calarit si…nush zau unde voi ajunge la nivel de discutii cu ai mei colegi dragi si scumpi dupa olecutica di vin…dar va sa fie bine, sunt o eleganta si ametita si frunzarita si dezradacinata, Panseluta magnifica va saluta respectuos!

Voi, cum cu viata?