Nahh nu m-am angajat pe la TV, desi dupa cum zice prietenul meu cel mai bun de la birou  : ‘ cand ajunge o moldoveanca in Bucuresti, prima data intreaba : undi-i cel mai apropiat post TiVi?’ – numai el intelege gluma asta, ca eu nici nu stiam ce e ala tv cand am ajus in Bucale  =))…eu cred ca are un crush cu Raduleasca…fie al el!

Cum spuneam azi e vineri si menta trebuie frecata cu folos, asadar m-am pus pe stiri, cu ochii m-am pus nu cu altceva si aflu ca pretenii nostri hungurii or sa aiba si ei probleme din 2011 daca refuza sa pupe poala FMI-ului, si noua ne pare rau pentru ei, desi noi suntem intr-un si mai mare rahat..pentru ca nu am pupat poala cum trebuie… Pentagonul iz in distress, ca un site sugestiv numit wikileaks a postat niscaiva documente secrete care au pus in pericol trupele americane pasnic aflate, sau aflate intr-un scop pasnic si nobil in Afganistan…numai la americani se putea intampla..ce puii mei de pe birou nu investesc si ei intr-un sistem mega super extra safe, sa nu li se mai ‘scurga’ alias leakuiasca informatiile secrete, nu imi pot da seama, dar..Panse e nitel ignoranta.

Prigoana a imbulinat-o cu dungulite si fu internat ieri la Floreasca, nu voia sangele sa-i mai circule prin inima, ceva numit angina pectorala, pai ce, sangele e prost, circula si el cu folos?! Cine e Prigoana asta?!

In India au murit peste 40 de oameni in urma inundatiilor, si la noi, si noi nu ne mai plangem, suntem obisnuiti!

Daca noi nu putem ei pot, vorba Lapusneanului, pai Britanicii l-au criticat pe nea capitanu aflat la carma tarii, pai cum sa te pretezi la a lauda romanii care muncesc inafara tarii, ca stau acolo cuminti si indura printre straini si  nu vin in tara sa ia indemnizatii de somaj! In timpul asta nenea capitanu’ se balaceste in ape tulburi pe litoral! I se falfaie tichiuta de capitan! Sa Traiti Bine mersi!

 Panseluta incearca sa ramana zen…cine dracu’ l-a votat pe asta presedinte??!!

Ieri mi-a ramas in gat un os de peste, care esti ala/aia de m-ai injurat, hai recunoaste!!! Intr-un final glorios Panseluta isi dadu seama ca e vineri, ca poate sa frece menta in continuare a renuntat la citit stirile, si va pupa pe voi dragii mosului, va ureaza un uichend minunat si atat, ce nu va ajunge?