Incredibilus, insa indubitabil este marti…incredibil pentru ca m-am dat o tura cu tamvaiul asta dimineata, tura asta m-a costat cam 40 de minute bezmetice incercand sa-mi dau seama ce s-a intamplat….Dimineata incepu normal cu guerilla radio, stirile, canicul anuntata, dupa care se continua cu a mea colega posesore de masinuta care duce Panseluta la munci dimineata anuntand ca nu mai vine azi, Panseluta ZEN, las’ ca iau tamvaiul, ajung si mai repede, in 20 de min is la birou, dar cum socoteala de acasa se duce dracului in targ, absorbita de citit ajung…cu o statie inainte de capatul liniei …NU BUN, ma scurg din tamvai…si stau in statie 10 min pana vine alt tramvai…care ma duce pe o ruta ocolitoare cam pe langa unde trebuia eu sa ajung…mai fac o incercare si mai astept 7 minute alt tramvai care intr-un final ma lasa unde trebe dupa 20 de minute…faaaaiiinn. Si cand ma gandesc ca a mea colega are nunta luna asta, si ca o sa aiba liber…Panseluta ce-o sa faca??? Ma gandesc serios sa imi iau concediu, desi nu mai am zile..hmmm carnetul n-am cum sa il iau ca…scoala la care mi-am facut eu orele de condus…n-are autorizatie, instructorul am pune sa mai astept putin, sa il pasuiesc..banii fura dati…si uite asa, Panseluta va ramane forever fara carnet ca mi s-a dus naibii tot zen-ul! Carele esteti comercializanti de Zen si Timp vreau sa cumpar in cantitati industriale, sa-mi ajunga!

Dupa nelipsita cafeluta, bauta singura pentru ca fiind marti m-a sunat si colegul meu de beut coffee with dimineata, sa imi zica : ‘Panse, eu intarzii…ca am treaba cu masina, alias probleme’, si acum eu daca il prind pe asta de a inventat ceasurile rele, alea trei din timpul zieli de marti ( eu cred ca ziua e nevinovata saraca, e o victima colaterala), mahh, Praf si pulbere il fac pe nemernic! Ferfenita! Sa mai indrazneasca el sa se puna cu Panseluta!

P.S – Sambata am beut cu fetili un JP Chenet…avem o traditie cu vinul asta, roze, cam doo sticle..si dupa am facut planuri…Panse va ajunge in Olanda..sa isi viziteze o prietena, dar nu se duce fara sis a ei, si sora-sa e o delasatoare, o lenesa fara de seaman si niciodata nu vrea sa nimic…ii e sila…n-are chef…doarme mult, doarme mereu cand nu e  la munca…dar facem noi rost de bani si timp si ii injectez un mega chef in vena sa ne facem de cap cu mare fast in Olanda 😀

Panseluta is baaaackkk! 😀

 Voi cum o ardeti? ( expresie de pe timpurile cand Panseluta era tanara si o ardea in argouri :))))