Merge, meeerrgeee, topai ca o Panseluta bezmetica, si nu imi explic…totusi parca voiau sa interzica accesul, si totusi azi am intrat nestingherita pe faisbuc de la birou! Luumeeeee lumeee, nu stiu de ce ma bucur, e nitel plictisitor, dar ma incanta ideea ca nu mai exista acel ceva interzis….acum as vrea sa mearga mess-ul la birou….cate mai vreau si eu!!

Tocmai am avut o simulare….nu stiu la ce va gantidti voi, dar noi acilea am simulat ca estem pregatiti sa facem fata situatiilor de urgenta, venira si 3 masini de pompieri, plecara la fel de repede, Panseluta e safe, n-a patit nimic, si-a luat toale noi, ceva ce n-a purtat  in adolescenta, Staticus mai sa lesine cand m-a vazut mandra floare cu pantaloni cu turul la genunchi :))) recunosc, i-am luat mai mult pentru ca nu-i placeau lui, si i-am mai luat si ca o reafirmare a misirupismului…daca vreau ceva nu imi scoti din petale nici cu burgiul! Si intre noi fie vorba, parca’s prea serioasa imbracata office style mai tot timpul…defapt nu tot timpul, ci cu precadere, in fine, ati prins ideea, vrusei flat shoes si pantaloni anti-eleganta 😀

Sa ma seriozicesc, azi ma gandeam la nepotica Irinei, abia astept sa ajung in Onesti sa o vad, m-am mai gandit si la ‘nepotica’ mea, la mama, la sora-mea, la o siesta cu fetele, si la un training pe care l-am programat in mici detalii, m-as infuria nitel sa nu iasa totul asa cum am planuit! Panseluta poate sa scoata foc pe nari de necaz! Dar stiu eu ca n-or sa ma insele ( iar) oamenii pe care la un moment dat i-am socotit seriosi.

La voi cum se prezinta martea?