Se trezi Panseluta nitel buimaca, se intinse molatec, isi falfai de cateva ori frunzele, isi netezi petalele , si cu uimire constata ca e mijlocul saptamanii, ca a lipsit nemotivat de pe blog…si desi nu ii place Panseluta a luat pozitia ghiocelului si….isi cere scuze…

SSScuuuuuzeeee Panselitice pentru lipsaaaaa.

Acum s-o luam cu inceputul:

Mi-am luat lentile de contact, cu dioptrii, inteligenta inventie! Nitel ma deranjeaza la stangul, dar ma obisnuiesc! In rest am planuit un eveniment, am certitudinea ca toate lucrurile or sa mearga ca pe spite ( alea de la roata), sper sa nu isi bage cineva coada in spitele mele ca fac urat! Planuiesc o evadare in Grecia luna care vine, trebuie sa imi vizitez o prietena, care de altfel m-a sunat aseara sa imi reaminteasca…altfel, Panseluta e cam uituca, si nu si-ar fi luat bilet de avion si concediu din timp!

Azi am zis ca ma alatur protestatarilor. Desi lucrez in domeniul privat, n-are a face!

Sambata am executat 5 ore de exercitii, si am facut febra musculara. Mi-a pictat unghiile intr-o culoare superba, si mi-au fost admirate, mi s-a facut un masaj ( mi se mai face unul asta seara), dupa care merg sa bat toba, la Idrum. M-am zbantuit cat mi-a permis febra musculara si petalele, la concertul AC/DC. Ce sa mai, poate nu a dat lumea din cap si  nu s-au manifestat ca la Guano Apes, dar a fost un concert de calitate, pacat de vremea mohorata!

De cam doo saptamani nu mai mananc carne, doar peste, fructe de mare, oo, branza, d’astea, implicit gatesc, cam pe fiecare zi, Staticus insista sa mai iesim macar o data la doo zile la restaurant…va spun ca nu se simte la buget, in sensul in care cam tot acolo ajungi, si daca mai pui si munca sisifica din bucatarie, si spalatul vaselor si investitia la doua zile in manichiura…hmmm, las ca e de bine, chiar ma relaxeaza gatitul!

Imi e dor de Herculane, de atmosfera d evacanta , de chipuri zambitoare si binevoitoare. As mai merge acolo un week-end, daca ar fi mai aproape. Parca as face o incursiune si la mare…desi nu ma atrage nici apa, nici plajele…nici mitocania…Ma gandesc vara asta sa renunt la frunze pe plaja….trebuie incercata si asta! Imi pare rau ca in Vama Veche nu mai e mentalitatea veche de vamaiot…cam astea spuse in mare despre mine, tre sa ma intorc la oile mele, mailurile mele, planurile mele… Voi cum va prezentati la apel?

Ia sa aud, voi cu ce planuri va ocupati timpul?

Va pup panselutic 🙂