Nu m-am putut abtine sa nu ma laud cu mutatul meu in casa noua, nu e nimic nostim in asta, dar, asa ca fapt divers cam asta s-a intamplat in ultimul timp! Evrika, sunt si eu om la casa mea, nou nouta, simpla si totusi atat de placuta, simt energia pozitiva de la intrarea pe usa! Asta fu pe scurt introducerea pe post de scuza ca voi lipsi putintel de pe blog…o sa am de treaba cu mutatul…in casa noua cum spuneam, si frumoasa, cum am mai zis…ca e cu chirie nu se pune, e si mai bine! 😀

Acest week-end minunat nu mai bat pe nimeni la remi ( ai inteles Alina? poti rasufla usurata, hai respiraaa!), sau la macaua ( nu te mai amara Irina, o sa te bat alta data!), nu  mai ies cu Adina la chinezesc, nu mai respir aer de Bucuresti pen’ ca o sa fiu nasica in Onesti! O botez pe papusica de nepotica. Abia astept sa imi vad marele familion de 4 fumei laolalta. Partea ingrijoratoare e ca trebuie sa ma spovedesc, hmmm, o sa ma gandesc bine daca daram biserica sau o sa fiu blanda cu spoveditul 😆

Staticus nu o duce prea bine, insa ii sunt alaturi si-i repet ca ” it’s gona be all right, is gona be fine” , si am certitudinea ca sa va fi.

Mamaie va fi acolo la botez, si tocmai mi-am amintit, o sa ii ursesc nepoticii / finutei sa o fereasca Al de Sus de mancat visinele din visinata, sau nu carecumva sa traga cainele de coada, ori sa incalte pisica sau sa bea tequilla, asa cum a facut la viata ei si nasica. Mai bine o sa ii interzic cu desavarsire incursiuni pe la tara….

Ieri am intalnit-o pe Jasmin la Ada acasa, am baut si un vin fiert cu ocazia asta,vin de casa facut de Jasmina insasi..buuuuuunn vin! Am stat la taclale, am avut o limbarnita de numa’ numa’. Mi-a placut mult acasa la Ada, e cu energie pozitiva si casuta ei…si…voia sa imi dea scrumiera…asa voia sa imi faca, eu care chiar mi-am haracherit vointa si m-am lasat de fumat….acusica se fac 2 luni!