De cele mai multe ori, cand ma uit la cate vreun film Si-Fi, ma ia cu frisoane, pe langa micile imbunatatiri ( daca se pot numi asa) ale traiului prin inventii precum : robotul bun la toate ( daahh doamnelor si domnilor si la sex!), sau masinile eco zburatoare, o sa fim invadati si de virusi din ce in ce mai puternici, din ce in ce mai agresiv ( a se vedeam filmul: after 28 days/weeks), care or sa ne trieze pe principiul : cel mai puternic rezista si perpetueaza specia. Asta daca nu gasesc savantii o modalitate prin care sa acopere pamantul asta fragila noastra planeta intr-un glob de sticla. Mie imi e teama ca nu o sa imi pot intelege nepotii, ca nu o sa fie interesati de povestile bunicii, ci de cine mai stie ce jocuri care implica stimularea corpului striat direct, si nu asa, prin mici stimul ca si pana acum di intr-un mod care sa-l faca pe Marchizul de Sade mandru dar cumva nu ma ingrijorez, fiecare generatie are semnul ei distinctiv, si sunt sigura ca si despre noi s-a zis ca suntem generatia pierzaniei samd..dar uite ca ne-am acomodat numai bine.

Rad, va zic si voua de ce : sotul vine acasa, sotia il asteapta doritoare, sotul isi exprima insatisfactia si nedumerirea : – decat sa ma sui pe tine mai bine pornesc robotul! :))

Deja in State am vazut baruri de oxigen, cred ca in viitor o sa umblam cu tuburile de oxigen dupa noi, pana se obisnuieste plamanul sa se descurce cu oxigen mai putin plus dioxidul de carbon mai mult, sau poate redevenim pesti , si rezolvam problema. Eu as vrea ca in viitorul  meu sa se oglindeasca o imagine frumaosa, a unui batranel tinand de mana o batranica, amandoi putin ursuzi, dar zambitori, cu ochii stralucind a intelepciune si care inca isi simt inimile batand la unison, care o fi reteta longevitatii unei relatii?? Ma gandesc totusi  ca din ce in ce mai des in cupluri survin probleme si dupa ceva timp ambii renunta la a mai lupta pentru ei, sau la a ramane impreuna, oare cum va fi pentru ei la batranete?

Voua ce va vine in cap cand va ganditi la viitor?