…ca stiu ca aiiii. Asa suna melodia, eu ma refer la alte chestii verzi, si nu albastre ( desi suntem planeta albastra), daca am fi fost planeta verde n-am mai fi existat oameni posomorati! Se face ca eram cu bitch the second alias Trex, alias cel ce facea experimente cu romparkim ( se folosesc in general pentru Parkinson – sau pentru halucinatii bolnave in cazul lui si a gastii de nebuni), mai presus de toate Trex  avea prieteni, toti dubiosi, dar baieti de treaba! Pitesti fiind relativ aproape de Bucuresti, si nefiind in sesiune bunul meu coleg si preten de nadejde bitch 2, alias Trex, ma ia de o aripa si ma taraste la un mega super extra party of za iar. Ajung intr-un apartament al unui prieten care era  un prieten care se cunostea cu un cunoscut al lui Trex. Buuuun, nu cunosteam pe nimeni pe acolo, nimic nimic, nu auzeam prea bine de la cum bubuia muzica, ma retrag sa fumez in bucatarie cu niste pupeze, toate cu exceptia uneia, in fine, nu-mi aduc aminte numele lor, si din vorba in vorba, mai o gluma mai un pahar de jack, la un moment dat batai in usa, un bum bum bum mai rasunator decat muzica! deschid usa de la bucatarie ( pozitionata langa aia de la intrare) si il vad pe un individ prastie ca deschide gura intr-un zambet larg cand vede ca in pragul usii pe care o deschisese se aflau doi gabori. Nenea politistul zice ca vecinii s-au plans de muzica, disturbarea linisii publice…amenda…d’astea usoare. Tipul vesel si prietenos nevoie mare ii invita pe sticleti la party, astia intra, pasesc ( pe langa bucatarie – de unde iesisem si eu – fetele se ascunsesera nush de ce in debara), si vaz ce nu mi-a mai vazut ochiul pana atunci ca masa era plina de foite, o biblie ( si-au facut jointuri cu file din biblie ca sa rumege credinta ), si vaz gramajoare de chestii maronii, si altele pe care in prima instanta nu le-am identificat, ca is nestiutoare intr-al d’astea. Mirarea-mi fu mare, dar ochii politistilor mai aveau putin si plecau de pe orbita, si nu de pofta, nuuuu…ramasesera interzisi de tampenia cretinului care-i cheamasera ianuntru cand pe masa erau atatea droguri ( dubiosul respectiv luase un fel de praf in mod normal folosit ca sedativ pentru cai).

 Nu stiu cum s-a finalizat totul, ca eu nu voiam sa o sun pe mama de la o sectie de pe cine stie unde, si mi-am haspit haina de pe scaun, pe la spatele politistilor si am tulit-o pe scari si…dusa am fost inspre surioara sa ma hodinesc! Il sun pe Trex, care plecase de acolo, nu era in pericol, ca lui nu’i plac chestii d’astea! El nu se drogheaza ca stie ca nu e bine de la practica de la facultate ( al dracu sa fie el de nemernic!). L-am intrebat curioasa, pe mine de ce ma’sa lui  ma uitase acolo?!! Promt veni raspunsul : pai daca te dedusi cu pi***le la taclare, eu nu ma bag intre fumei ( desi nu e gay- e doar timid!). Memorabila petrecere. Dupa, ne-am rezumat la experimente stiintifico-psihologice cu romparkim, unii luau, eu analizam gradul de retard atins sub influenta halucinogena a pastilelor. Ma simteam deja medic psihiatru.

Cea mai tare amintire legata de romparkin ( care l-a potolit definitiv) : Trex, luase un pahar de pe o masa unde erau mai multe pahare cu o sursa neverificata, intr-un pahar de pe toata masa aia erau 12 pastile de romparkim. Paharul ala a fost golit de respectivul norocos, care nestiutor se retrage cu iubita inspre casa, in dormitor pasiune, flacari, sex, nebunie, fata iubitei se schimonosea, se opresc, ea continua, el de frica se face ca mai are chef, fata iubitei se transpune in terminator, el isi pierde erectia, ea se urateste si se schimonoseste, else intreaba ce dracu e cu ea, o fi vreo fantoma, vampir, terminator gilr retoric se in mintea lui zise : O SA MOORR???? Si adoarme! Norocul lui zic! 😀

Sa nu faceti ca ei! maine o sa scriu despre pataniile unei prietene care sustine ca le-a facut pe toate 😀

P.S Asta fu pentru tine mai  micule Armin 😀