– blah blah blah, blah bhah, blah blah blah blah

Comisionul cat reprezinta?!

– Jumatate din chiria lunara

–  ( stiam bahh, da te-am intrebat cu schepsis!) colaboram daca va dau suma fixa de ***?

– Pai, aaaaaahmm…Nuuu cred ca putem…comisionul e fix…

Ca atare, trebuie sa ma pronunt : NU E CRIZA!!! Nu se moare de foame, Nu se lasa la pret, ca asa e romanul, praf la negociere!

De cateva zile imi caut chirie, cam greu de gasit ce vreau eu, cred ca asta va fi ultima data cand ma voi muta prin Bucuresti, nu de alta da tre sa ma potolesc si eu sa ma asez la casa mea…:lol: raaaiitt! Pana una alta dau telefoane, azi de dimineata imi zise un nene ca la el banii nu au nici culoare nici miros, dar, mi-a trantit-o asa fara sa ma astept, si inca ma intreb, ce-o fi vrut sa zica?!

Nu dadu decat nitel caldura ca deja se inoata in noroi, si mie imi plac pantofii curati! Neaparat curati! Si ma gandesc daca Sangerica si-a facut injectie sa nu i se infecteze rana, copii din zilele noastre! Ntz ntz ntz! Dupa cum se vede v-am prezentat o salata de ganduri, a se servi la rece si de plictis, altfel nu o sa aiba noima!

O sa ma mut curand, in Hawaii, si de-al naibii o sa pun pe blog in fiece zi poze din laguna mirifica, spatiu idilic de conceput fericirea… pana atunci insa, poate imi gasesc si eu chirie in Bucuresti 😀

Saptamana minunata tuturor!