Atat de ciufuta cum n-am fost demult, as vrea sa fiu scutita de tot felul de sicane/atentii/cacaturi, nu am chef de nimeni!

Poate pentru ca m-am lasat de fumat, zic, poate, da mi se pare ca atitudinea mea psihologica de empatie si intelegere la adresa tuturor nu imi e mie benefica. Mi-am pus la punct o colega, urmeaza sa imi arat realmente coltii la oricine azi..imi iau si o pauza de la blog, pur si simplu, nu mai am resurse de energie, mai bine zis nu am energie de consumat cu non-valorile…

Ohhh si DA, culmea am langa mine un barbat care ma iubeste, si-ar da si ochii din cap pentru mine, ma rasfata, e un domn, impresioneaza prin simpla prezenta,va roade, va nemultumeste frustratelor?! Mi se rupe! 🙂

 Exista un obiect numit oglinda, arunca-ti o privire, uita-te-n ochii tai..ce vezi?! Nu-mi spune mie! Obisnuieste-te tu cu gandul ca esti o simpla carcasa 🙂 Ohhh, si…. fiti fericite, e un must!

Cu scuzele de rigoare persoanelor din blogosfera, care mi-s dragi, ne citim si ne simtim bine schimband idei, invatand ceva unii de la altii, pe voi si pe cititorii mei care au revenit zi de zi sa-mi citeasca gandurile, pe voi va rog sa ma scuzati pentru toanele de ciufuta, o sa imi revin, si o sa revin cu alt gen de posturi…cand o sa imi treaca!