Ma las in bataia vantului, desi vad lume care de care mai agitata in jurul meu, si  in  mod normal manifest aceleasi tendinte maniacale ca si cei carese afla in preajma mea, eh, uite ca acum sed impasibila, sorb din cafea, ma intreb care-o fi tumultul lor? Evident este decembrie, cu atatea sarbatori in preajma lumea da buluc in orice magazin.mall/supermarket, in cautare febrila de cadouri, faina si mironedii pentru cozonaci, ori d;astea trebuincioase. Pentru mine asta e punctul de maxima intensitate si subtil imi ddau drumul…pe coclauri si imi vine sa ma duc departe in codrul verde, unde as prefera sa gasesc si ceva zapada. Daarrr, pentru ca in multe firme craciunul este doar o al ta zi pe care nemernicii de angajati si-o iau libera…eehh, pentru asta sunt consemnata la datorie, daaa’ si cand oi scapa!!! Cadouri o sa iau, 4, hai maxim 5! Nu e mare bataie de cap, cum zicea si diva, ii intreb ce vor si am rezolvat problema!

Cu altceva voiam sa ma laud, hmm, ce-o fi fost…daah, azi ma duc in Onesti, intr-un final imi vad nepotica! 😀 Pe langa minunatul motiv cu mititica, trebuie neaparat sa ma tunda, mama, ca pe altcineva nu mai las sa ma custruseasca, sa imi nenoroceasca fraimosete de podoaba capilara! Dar parca altceva voiam sa zic…DAAAA!!!! Ma gandesc non stop la ce cumparaturi o sa fac eu in Las Vegas, poate de aia nu ma atrage ideea de strococeala prin mall-uri una, alta…si imi strang bani, si il pregatesc pe Staticus sufleteste pentru  maratonul care va sa vie….shopping tiiimeee baby! 😀

Ma laud si ca  mi-a trecut mare parte din vanataia de pe mana, siiiii, analizele au iesit minunate, asa s-a exprimat medicul, ca NU am nimic, si eu ma intreb ca proasta : de ce puii mei colorati MA DOARE de imi pierd mintile? De ce acum recent, si mai ales DE CE EU Doamne, DE CE?????

Va doresc un week-end plin de nebunie :D, si…. sa ne rugam cu totii pentru  sanatatea  Crocoditei!

Pies: Doar asa din curiozitate, si eventual sa am de unde ma inspira…voi ce oferiti cadouri luna asta?