Mai exact fac referire la stirile de la ora 5.  Eu nu stiu cu ce garnitura se mananca ele, le vad foarte rar din pricina de aflare pe plantatie la ora respectiva. Dar aseara, stateam eu stramb si ma gandeam drept la ineptia aia de reclama de informare, cea care suna ceva de genul : ” Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic doi litri de lichide!” – e si asta o campanie initiata de CNA, dar mi-a facut click imediat, marsavia se poate descrie astfel: CNA face bani din amenzile pe care le dau posturilor care publica stiri ( si alea de la ora 5) cu violuri , crime si alte minunatii asemenea. Pai nene, infractorul ala, saracu’ nu a facut alceva decat sa ia aminte la sfaturile tale, si anume : a baut minim doi litri de lichid..fie el tuica sau vin ori mitilic, tot lichid e si ala! Vai de mama noastra care ne-a facut romani!

Apropos de Romanica, voi stiati ca nenea Geoana are una bucata baietandru care la 16 ani conduce nestingherit bolizii de mii de euro ai lui tatucu?? Crin desi e o floare frumoasa ( m-a lovit damblaua metaforelor), se exprima ca un cur…ce declaratii poa’ sa debitezee…doaaammneee, asa ma bucur ca o am Pantera Roz, si am cu cine vota, ca nu  gasesti candidati la presedentie mai acatarii nici sa-i cauti ca pe ac in carul cu fan!

Si…cam ce se da pe post pe la ceasul 5? Aveti vro’ emisiune la care va uitati constant? Mai exact, de ce aprindeti televizorul? Eu recunosc, imi plac desenele animate, si pe weekend ma delectez cu Tom and Jerry 😀

Zi faina voua!