Vineri se desfasura evenimentul, dupa un maraton ca-n  filme, sa ne organizam ?! Sa nu ne organizam….pai fu grele, fiecare cu o varianta, alti curiosi nu si-au bagat nasul sa ajute, mai sa cedeze Sburlea nervos si alta nu, mai ales dupa ce i-au umplut frigiderul cu d’ale gurii cei de la caru’ cu bere… Asterixul s-a mobilizat, si in stil comunist  ne-a bagat repede pe gat ora si localul, sa ne pototeasca de tot! Buna initiativa Asterixule, nu stiu zau ce ne faceam fara tine si Sburlit! Pisica a venit cu o idee de local, si pana la urma urmei nu a fost dezastruos, chiar a fost ok ( cu exceptia sistemului de aerisire si a pseudo-cutremurelor datorate tramvaiului nr 34 – asa ma informai de la Croco : ) Vezi mai Ada daca nu ne organizezi tu ne bezmeticim de tot… sa nu ne mai pui pe cap tascuri d’astea!

Ne-au dus sa avem de unde veni si ne-am intalnit sa avem despre ce vorbi, La scanteia, pe Ferdinand, nu va ingramaditi, ca nu e mare chestie, cel putin pe mine nu m-a surprins cu nimic, desi credeam ca va sa fie special..nici parizer pe ziar nu mancaram, n-am vrut sa ne riscam, un vin e mai bun si mai sanatos!

Adunarea generala a suferit lipsuri precum Ada ( a venit cu un specimen de raceala unguresc, dat nabii, si pe buna dreptate a stat acasa sa se refaca, Erminusa si ea gripata, de data asta cu virusai autohtoni, credeti ca asta a oprit-o sa faca poze prin tilefon cu una bucata Crocodita zvapaiata? Nuuu!!!Ocservarul prins cu indatoriri familiale, a lipsit si Sangerica, si Marlo… Lasa ca am semnat-o noi condica, noi fiind : eu si cu mine, Croco, ea si cu cealalta ea ( cica s-ar purta 3 in 1!) , una bucata Irina pretena proprie si personala, O Buratina simpatica si timida ( am plecat inainte sa o vad dand pe gat un pahar de vin – avea sanse sa se dezamorteasca asa!) – sau eu cred ca Buratina a fost observatorul pasiv, a stat ea cuminte si ne-a facut profilele psihologice la fiecare in parte! Mai fuse la semnat condica si Marius si Elif, cuminti in coltul lor, susotind ( defapt Marius incerca sa ii traduca franturi din discutie – si eu nu am vrut sa ma bag in seama dejeaba! 😛 ), in coltul nebunelii sedea o Pisica turbatica, cu al ei Motan, ne-a spus bancuri…ca atare o iertam ca ne-a stricat susta cu Sburlea ( am incercat sa il taxam pentru intarziere, si voiam sa nu il bagam DELOC in seama cand intra, sa ne transmitem salutarile numai si doar Nicoletei, dar nu s-a putut Pisicuta abtine si explodat dupa 30 de secunde cu fraza : naaasuuuleee!!!). Eul a zis cateva bancuri, dupa care si-a dat seama ca s-a asezat in dreptul ferestrei deschise si a tacut ( cred ca se temea sa nu faca doamne feri rosu’ in gat! ), Asterixul si Bulgaroaica aveau niste suste acolo, auzul meu ( fin dealtfel ) nu a percepun nimic din discutie, Marmotica a venit acompaniata de Marmotel, care, banuiesc eu a facut ceva frumos pentru ea, ca nu l-a pus la colt, dealtfel coltul era rezervat Sburlitilor, pedeapsa pentru intarziere 😀

Hmmm, ma gandesc sa spun ceva de Marul perfect? Bineee, fie! Joa mi-a spus ca nu o coafeaza schimbul de podoaba capilara pentru ca m-am tuns..si uite asa mi-am luat adio de la fantezia mea cu parul cret ( mi s-a rupt inima nu alta!). Da o iert ca e o dulce! KS jumatatea ei o completeaza, asa cum spunea si Croco, si prin asorteuri si prin gesturi si prin priviri…e o incantare sa vezi oameni iubindu-se asa fraimos! Si…stati asa, pozitia lor strategica era in fata semineului..hmm va ganditi la ce ma gandesc si eu? Unii sunt predestinati sa fie fericiti!

Pozele se afla acilea : http://crocoditza.wordpress.com/2009/11/02/sezatoarea-in-poze/#comment-6519

Pe la 11 si putin Eu, ca o mica securista tradatoare am spalat putina, si eu si Irina ( prietena din dotare), si desi ma tragea un mare somn ( nu de undita!), inspre casa, Irina m-a momit cu o cafeluta pe undeva, biiinee sa fie si o cafeluta ca meritam, sa va spun ca era sa facem infart ( fara c ul din cuvant, ma refer si la inima si la..fart-ul de frica 😀 ),  amadoua cand mergand noi agale pe Ferdinand ne-a taiat calea un MEGALUS SOBOLANUS?! Dar nu s-a oprit aici, Irina a tipat, eu m-am mobilizat cu un par dintr-o tufa, dar am crezut ca am scapat dupa ce s-a aciuat el cuminte sub o masina..si cand trecem prin dreptul masinii Zvaaaammm sobolanul ucigas atenteaza la picioarele noastre..ISTERICALE pe Irina, am crezut ca nu-si mai revine..Vedeti voi, merita saracuta, in soc post-traumatic o cafea amarata. Insa nu am avut noroc, si am ajuns in El Comandante unde ne-a uitat D-zeu pana inspre dmineata, unde mai pui ca desi nu ne vorbiseram am facut o mare gasca de fete cucuiete in club!

Sambata si duminica m-am preumblat prin Onesti, pe la casuta mamei din povesti ( unde nu o sa mai luam nici dog german nici saint bernard!) Acolo este Terry stapan, un fel de zdreanta simpatic cafeniu si iubaret ..eu ma multumesc cu el! Siii…sunt tunsa baieteste..siiii..va las ca am mult de munca!

Promit eu ca fac in seara asta leapsa foto! 🙂