V-a fost dat vreodata sa interactionati cu persoane care au in desfasurare un mare proces de schimbare a locuintei? Genul ala de persoane care nu stiu cu ce lavabila sa dea, in ce culoare, ce tip de covor  ( sau fara covor) ce aplica ar merge mai bine, ce parchet, faianata gresie…ornamente samd…pe mine ma termina psihic!! Raluca, o buna prietena in decurs de sase luni nu s-a oprit din vorbit zilnic, din consultat oferte de comentat de luat decizii (implicandu-ne si pe noi in proces – evident!), intr-un final , stiam deja ca si rod al imaginatiei mele, cum arata casa ei inainte sa calc pe acolo, bine ca am scapat intr-un final si am inaugurat casuta…eiii..fu buna narghileaua , da serios daca mi-am putut da seama de ce atatl tumult si de unde izvorasera toate grijite la care asistasem neputincioasa in alea sase luni…sau nu oi fi avand eu cu un simt al abservatiei bine dezvoltat..Fireste, depinde cum pui problema. Eu sunt mai simpla, ma repet, stiu, v-am spus ca asta fac eu de obicei, la casuta mamei as vrea sa fie un Saint Bernard pe care sa il cheme Musilino, sa fie mare, lanos, vesnic murdarit pe labe si care sa-si imparta fericit balutele si noroiul de pe labute cu hainele mele ori de cate ori o sa ni se incruciseze destinele. Pana una alta, ar muri de foame, de singuratate si de inima neagra saracul, asa ca il las sa fie numai o proiectie a mintii mele bolnave! 😀

Revenim la amenajat casute/apartamente…sau mai bine, nu, am zis tot ce am avut de zis, ca atare trecem la soferi zapaciti care isi uita geamurile masinilor laaarg deschise…Unde naiba va credeti stimabililor, in vreun cartier rezidential din cine stie ce tara cilivizata?? Da-o naibii de treaba! :)) Voi ati putea comite imprudenta asta vreodata? Sau vi s-a intamplat sa uitati de tot si toate si sa dati peste vreo napasta?

Pana una alta deja ma gandesc sa construiesc casuta dulaului Musilino, tot ajung in Onesti week-endul asta, dar pana la Musilino trebuie sa o conving pe mama sa mearga zilnic sa-i dea papa, apa si putina afectiune…vom vedea :)..aaahhh si v-am mai spus ca sunt as in construit ‘cotete’ pentru caine? Cine-ar fi zis?! O sa o si lacuiesc dupa care vopsesc acoperisul cu rosu, restul cu maro, il instalez acolo pe Musilino si….cand o sa ma trezesc va fi dimineata, si gata cu visele!

Dupa-amiaza superba tuturor!