Am primit o nouă leapşa, Semaforul se coloreaza in ROZ, habar nu aveam ca exista si culoarea asta a semaforului, dar ea e un Semafor special. Ia uitati ce spune ea, si cititi cu amuzament ingrijorator cele metionate mai jos :

„Niciodată nu am fost interesată de politică şi probabil nici nu o să fiu. Prefer să ne evităm una pe alta aşa cum fac două linii paralele pe care oricât le-ai lungi nu au nici un punct în care să se întâlnească. Că cele ce se întâmplă pe scena politică îmi afectează unele aspecte ale vieţii cotidiene, sau că din orice direcţie sunt asaltată de subiecte pe tema asta e cu totul altă poveste. Am şi pentru asta soluţia mea : fac pe-a muta, surda şi năuca şi-mi văd de ale mele. Aşadar, ca să-mi fac datoria de lepşuită iată cum stă treaba cu mişcarea pe care trebuie să o promovez: Presupun că nu sunt singurul scârbit de clasa politică românească şi de politicienii ei. M-am săturat de Ridzi, Meir, Băsescu, Johannis, Boc şi care dracu’ or mai fi. Nu avem o clasă politică, nu avem politicieni de carieră, nu avem oameni la putere care să vrea binele ţării ăsteia şi al poporului român. Vin alegerile. Aceeaşi mizerie electorală, aceeaşi împroşcare cu noroi, aceleaşi promisiuni deşarte, acelaşi căcat. Majoritatea tinerilor nu vor să meargă la vot. Nu au cu cine vota, pe bună dreptate. Propun un candidat la preşedenţie. Oficial lansez în campania electorală Pantera Roz. Pantera Roz – Preşedinte! E de preferat Pantera Roz în locul tuturor bufonilor care ne vor votul. În locul bufonilor care se vor/visează preşedinţi. Militez pentru mersul la vot. Vreau ştampila pusă pe Pantera Roz. Chiar dacă nu va fi tipărit pe buletinul de vot o căsuţă în care să scrie Pantera Roz, o putem desena noi cu pixul. Împreună putem face asta! Putem să le dăm bufonilor un vot de blam. Putem să le dăm un candidat pe măsură: Pantera Roz. Informaţia pe bloguri circulă foarte repede. Suntem o comunitate mare, în creştere. Putem face că Pantera Roz să meargă în turul doi al alegerilor. Putem să ne facem auziţi cu ajutorul ei. Putem să ignorăm clasa politică prin prezenţa la vot şi anularea votului votând Pantera Roz. Putem să ne motivăm şi să mergem la vot împotriva bufonilor. Votaţi Pantera Roz! Susţineţi mişcarea electorală a Panterei Roz! Lua-ţi-o ca pe o leapşă, publicaţi materiale politice în favoarea Panterei Roz, folosiţi afişul electoral al Panterei Roz, da-ţi leapşa la cât mai mulţi bloggeri. Împreună ne putem face auziţi. Împreună putem schimba ceva.”

panteraroz

CANDIDATUL

Pasez leapsa Adei, ( nu conteaza ca e in Ungaria, tot aici se intoarce!), Crocoditzei, Marmoticii ( daca s-a trezit), Jasmin, SufleticaSangerica, Sburlea ( desi nu se muleaza pe  planurile lui de schimbare!), Erminusei, Marului perfect rotund, Marlo si evident lui Ocse, precum si oricui altcuiva va dori si pohti sa o preia.

CHE GUEVARA! 😀