Inafara de titlul care suna pompos, trebuie sa va marturisesc ca mi-am pus in plan sa ard din temelii vechea structura definitorie pentru propria-mi persoana. Cand ai parte de evenimente care se succed in viata ta, nu numai cu repeziciune, accentuand  ireversibilitatea timpului, dar aducand si amareala, si dezamagire si cand gustul esecului se mentine suficient de puternic cat sa traga un semnal de alarma psihicului deja obosit de miile de stimuli de ordin negativ din jur, eh atunci, ajungi la concluzia ca trebuie facut ceva si repede!!!

Nu o sa va spun ce voi face, poate ca undeva in viitorul apropiat va voi surprinmde cu un post vesel si cald, pana atunci insa, voi continua sa ma plang de aceleasi lucruri de care se plange toata lumea : lipsa de timp, prezenta stresului la cote alarmante in viata noastra, trafic infernal, badaranie, pitziponcime, incultura, snobism, tiganime, lipsa banilor, legislatie de hahat, mediu cultural precar, invatamant deficitar, sistemul medical incompetent sa raspunda cerintelor populatiei, efemeritatea  legaturilor interumane…offf…nu mi-ar ajunge ziua intreaga sa le enumar si sa le disec pe fiecare in parte. Imi dau seama ca am incalcat tema blogului, azi nu pot fi vesela, azi ma ingrijoreaza viitorul mai mult decat clipa prezenta, astazi nu pot sau refuz sa ma proiectez intr-un viitor ce se schiteaza a fi sumbru si plin de lipsuri.

Voi arde din temelei tot ce inseamna vechi…si sper ca macar o scanteie din valvataie sa ajunga si la voi, sa va ajute sa ardeti acea structura care va prisoseste sau de care sunteti legati din virtutea inertiei…Bravo mamei, ea s-a regasit pe ea insasi, zilnic mediteaza, nu se uita la televizor, citeste, a renuntat la fumat, cafea, carne, s.a, pentru ea asta a insemnat purificare, asta i-a adus o schimbare in viata si se simte mai bine cu ea insasi. Mie nu mi-ar fi suficient sa-mi schimb doar stilul de viata, vreau sa schimb si modul de interactiune cu cei din jur, si valorile care imi guverneaza momentan existenta, si prioritatile…si as vrea sa pot schimba lumea : ) Pueril  nu? Uite ca totusi mi-as dori!

Voi ce ati schimba la voi? Ce va nemultumeste mai mult si mai mult in viata de zi cu zi? Ce va contrariaza? Ce credeti ca ar fi de facut?

Va pup si va doresc o zi de vineri superba!