A venit o boare de aer de prin Franta, si a poposit o seara in imbacsitul Bucuresti sub forma unui fost coleg de facultate,  si s-a lasat cu multe povesti si povestiri, si s-a lasat cu niste discutii filosofico-depresive cu niste termeni de nici nu stiam ca ii mai detin in vocabular ( asa se intampla cand esti instigat la discutii de genul), si am vazut niste poze de imi venea sa imi dau repetitiv cu pumnii in cap ..ce fraiera dom’le acum puteam fi maritata in Versailles, cu nunta la un castel superb si luna de miere in Australia unde urma sa fiu data ca hrana la crocodili ( nu eram singura sadica din cuplu 😀 )…in fine, cum dadui eu cu piciorul norocului! :)) Una peste alta imi venea sa il strang pe acest coleg de gat pana n-ar mai fi respirat si evident ar fi lesinat sub presiunea depusa de sforta mea – invidia asta ce ganduri iti da, mi-a rascolit o rana din trecut, in fine…Aerul din Paris miroase a caca de caini, caca in care daca nu esti atent calci si te faci de hahat ,na! Uite asa , d’al naibii! E mult mai frumos aci in Romanica ( pe principiul vulpii ce zice de struguri ca ar fi acri).

Atata relaxare ca in week-endul asta nu s-a mai pomenit pe capul meu demult. Am terminat cu indatoririle casnice si m-am dedat la somn…mult somn, prelung, voit prelungit, adanc si haotic…somn pana am ajuns la indestulare. Azi sunt fresh, cu bateriile mega incarcate, nici macar nu am cracnit cand a trebuit sa ma scol de dimineata. Maaaareee realizare. Totusi, inca visez la Bahamas…uite asa as vrea sa mor/ cu un cocktail langa mine/ si cu o stare de bine pe-un chaise-longue cat ii ziulica de lunga – nu am mai gasit rima! Cat proiecteaza imaginatia mea, diverse , mainile mele in mod mecanico- subversiv se achita de indatoriri la birou…maamaaa ce mi’s de priceputa cata versatilitate si cata putere de concentrare 🙂 Vax albina crema puca!

Maine e marti…iubesc vinerea mi se rupe de marti, maine nu o sa scriu, nimic, uite asa, sa nu ii dau zilei importanta, o sa imi reiau locul de sub birou poate fac si ceva matanii :)) In rest, as vrea sa aflu si eu ce naiba se intampla in sezonul asta la Dunare? Parca a dat strechea in unii colegi, atat erau de extaziati azi ca au fost in Dunare…mnoah, si  nu fu apa rece? 😀 Stiu…sunt o scorpie, o persoana teribila, dar nu ma pot abtine…totul a inceput cu o simpla boare calatoare dinFranta!!! Acum voi merge undeva departe unde pot sa imi tai venele in pace ! 😀

Saptamana impaciuitoare sa aveti dragii mei.