Vorbesc de botezul cu red bull, ca de altceva nu am avut parte. Asa cum am promis revin cu impresii de la adunarea gunoierilor.

Era odata ca-n povesti, intr-o vineri seara, Tanti eu, ca o panseluta indreptandu-ma inspre Blabla, intrand eu in local dau de doi oameni prinsi intr-ale virtualului, cu un laptop in brate si cu ceva explicatii date de baiat catre fata…eu, sa nu inoportunez cu prezenta ma pun in cel mai indepartat colt al canapelei si…imi aprind o tigara! Aud o voce…parca mi se adresa : „esti la gunoiereala”??  Moi? Je? Me? – si zic un da convins..si uite asa m-am dat mai aproape de Marmotica si Marlo 🙂  Marmotica tare vioaie, am vorbit de job-ul Marmoticii, Marlo a fost putin mai tacut, s-a lasat cu primele zambete pe seara aia, si am zis eu in sinea mea: E de biiineee! Urmatorii in scena au fost Ada cu Blue Angel ( si cei mici), si Parmalat ( se simtea mai nelalocul lui decat mine, am obsevat eu! – si care mi-a reprosat ca as fi o scorpie). Blue Angel a venit inarmata cu multa voiosie care a crescut direct proportional cu licoarea pe care o degusta :), a vorbit de cei mici si de un pix..nush mai mult! 😀 Ada avea la energie de putea alimenta intreg Bucurestiul in caz de o pana de curent…am invidiat-o, eu simteam cu ma ia cu somn, a fost gazda pefecta, zau daca nu!! Croco a completat gasca  si fetele s-au dedat la poze, la cantat, la depanat amintiri ( una din amintiri a fost aia in care Croco a reusit cumva sa isi sparga tartacuta- dureros!) Croco lumina toata camera cu un zambet care nu i-a disparut de pe fata pana la plecare, si a plecat cam devreme, si Marmotica la fel! Dar a venit Pisica, ca un val vartej, fugise de la o nunta, plina de energie, mai ceva ca Ada, si cu o voce atat de puternica de rasuna camera! Fratele ei a beneficiat de niste pupaturi asa, ca de la sora la frate, din pacate era prea departe de mine Pisica si nu am apucat sa schimbam 2 vorbe, Marius si el cam tacut, Marul stiu ca a venit si mai stiu ca a plecat cu tot cu Jumatatea lui…vadit obositi cam la o ora de la sosire. Soso ( zoso) a stat putin langa mine si Parmalat, pierdut intr-un univers numai de el stiut! Sangerica, uite ca la asta nu m-am asteptat, era asa de obosit ca mai avea putin sa doarma pe el, nu tu glume, nu tu nebunii, nu tu o aluzie NIMIC, il iert de data asta, vorba aia venise direct din Delta! Imi amintesc la un moment dat ca am zis niste glume cu psihiatri, pshihologi behavioristi…un alta..si am fumat…mult, foarte mult, cam un pachet jumate de la 9 pm la 2 am! Noroc cu Sburlea, care s-a lasat asteptat, si el si sotia lui, dar nu m-a dezamagit! Este exact cum mi-l imaginam! Bun, s-au pus bazele unor discutii diverse, mai ales la nivel de responsabilizare ca si cetatean al acestei tari si parte a acestei societati, eu nu stiu…ce am vorbit , desi am vorbit vreo jumate de ora, eram prea… intr-un univers paralel! Sunt surprinsa de faptul ca pe blog el a scris ca as fi (pe langa obosita cum dealtfel eram)  o persoana echilibrata- uite domnule reusesc eu sa fac si impresie buna fara sa depun efort – merci pentru tigari Sburlea, a fos tun jest tari frumos!  😀

Si , am plecat, impartind acelasi taxi cu Parmalat, caruia i-am povestit de marea mea iubire….MaxAzria, si dupa ce am ajuns acasa ( cu chiu cu vai, dupa ce mi-am gasit intr-un final blocul!) am pus un post, trebuia sa imortalizez cumva evenimentul si cu doza de energie venita via energizant, am reusit sa scriu aproape coerent cateva randuri. Si am dormit, vesela, si ma gandeam hai dom’le ca se poate sa fim anteprenorii unei schimbari, pentru ca putem, pentru ca avem resurse si pentru ca ne dorim. Abia astept urmatoarea intrevedere! Va pup pe toti!

Nu pot si anume sa ma abtin sa nu zic vreo do’oo vorbe despre week-endu’ meu. Sambata ma durea capul, si am baut multa apa, si am mers la o negociere ( care nu s-a desfasurat intr-un mod benefic mie si Adinei- aprtenera mea de business), si am ramas la tigara de dupa….meeting la cafenea si dupa am zis ca nu o fi foc daca ne preumblam prin ceva magazine, zau, nu fu bine, am vazut niste lucrusoare fraimoase…care au ramas tot pe umerase, tragic va spun! A urmat o vizita la un anume salon, o tunsoare deloc pe gustul meu, suparare mare, depresie cu tendinte de suicid :)) m-am potolit dupa o repriza de somn si m-am facut bela ca o panseluta si am pornit inspre Staticus , sa il racolez pentru party! Nu a fost sa fie, m-a racolat el la cina, dupa care am putut sa imi fac plinul de licori magice fara dureri de stomac! Si a fost ROCK si a fost LIVE si au fost prieteni si a fost un mare dezmat!Formatia ajunsese sa ne dea microfonul sa cantam si noi…Oassiissss…Durerea de cap nu a mai fost din pricina beuturii, ci din pricina datului din cap in toate directiile! Si am dansat pana la epuizare, si am dansat cu tocuri, in rochie scurta , si am dansat cu pofta de viata…prieteni sa ai ca restul vine de la sine!

Duminica alta poveste sugubeata, am crezut ca sutn un bun Cupidon, dar chiar si mie mi se intampla sa dau gres, una peste alta ne-am intalnit cateva persoane, am socializat, am intepat ( ca o verosimila scorpie) pe una bucata proprietate personala ( a Irinei – si anume nenea Sarcasticus), pana la urma ne-am despartit prieteni, asa ni se intampla noua! Ne-am impartit care si pe unde dupa siesta si m-am trezit azi, azi e zi de birou, azi e zi de refacere, azi e prima zi din saptamana…

Poze la Marlo pe blog.

Hai sa avem parte de o saptamana revigoranta!