Uite,ca dupa ce am comis fapta ce nu trebuia comisa, si anume am dat iama prim licori magice, imi dau seama ca nu mi-a adus starea sperata, ca am m-am simtit totusi putin stinghera, imi dau seama ca nu am mai baut de, am uitat cand…ah, si mdah, Nu mai beeaaauuu, pana la proximul party de maine noapte!!!! Nu pot sa dorm desi sunt moarta de oboseala, am ajuns acasa dar  parca nu sunt ‘acasa’, si ma simt ciudat. Trecand peste toate cele mentionate, chiar daca nu percepeti sensul polologiei,una peste alta am cunoscut persoane interesante,inteligente,energice,inovative in seara asta, am intalnit oameni noi, mi-am cladit noi impresii, vis-a-vis de natura umana si implicatiile ei in relatiile care ne definesc ca si oameni..iar nu pricepeti nimic, nu? E de la aburii ce-mi incetoseaza si ingusteaza (limiteaza) modul de exprimare. Sa-mi fie cu iertare!

Am realizat ca mie imi e greu sa relationez cu oamenii, ca desi ar trebui sa stiu cum sa abordez diferite tipuri de personalitate, prefer sa fiu observator la modul pasiv si sa ma rezum la pozitia asta fara sa ma complic cu un feed-back sau cu un gest de apropiere,oooof, socializare!

Promit eu ca data viitoare voi incerca sa fiu eu insami fara sa imi pun in functiune mecanismele de apararea care ma face intr-un fel distanta si rece…

Asadar, Ada, tin sa iti multumesc pentru o seara de vineri din care am avut ceva de invatat despre ceilalti (gunoieri) si mai ales despre mine si data viitoare voi incerca sa fiu mai voioasa, mai animata si nu in ultimul timp mai deschisa la discutii!

Maine voi gasi timp sa impartasesc cateva din impresiile formate. Ma bucur ca am avut oportunitatea sa cunosc toti acesti oameni in aceasta seara.

Sa avem parte de un weekend minunat!