Timpul nostru cel de toate zilele, e cel mai pretios avut de care putem dispune…sau nu! Dar cand vine vorba de timp, eu una prefer sa petrec cat mai mult lenevind ( dupa principiul, o viata am si pe aia o dorm- sau alte variatii ), ca atare am foarte putin timp de petrecut la cumparaturi, la cratita sau alte indeletniciri astiderea ( nu il cautati in dex ca nu exista!).

Gandindu-ma eu ca nu imi place sa stau la cozi, sa ma imbulzesc, sa ma ofuschez ( da e pe jumate francezit cuvantul! : D) ca unele casierite parca au mainile in gips, am aflat ca mai incolo de Real, se afla si exista VITANTISUL, pe vitan-barzesti mai exact. Boon, luat una bucata Staticus din dotare, si am plecat la cumparaturi, in jumate de ora eram acasa cu toate cele trebuincioase!WOW, asta da timp salvat si trecut in contul lenevitului! Placut la mine, aerisit, liber, promptitudine, o sa mai merg, va recomand si voua!

Slava domnului ca nu trebuie sa imi fac cumparaturi de genul cosmeticelor de prin mall-uri ca m-as imbolnavi de nervi! Voi ati observat cam cat adaos comercial pot sa aiba la produse??? Sfinte Sisoie! Ca atare va recomand sa cumparati de oriunde dar nu de prin Sephora, Douglas si altele, mai bine rugati prietenii care calatoresc mai des sa va ia de prin aeroporturi, sau va luati voi cu manutele voastre de prin duty free-uri ca la astia e o mare japca pe fata! Ca sa ma laud si eu, am luat doua bucati crema de ochi si de fata de la Helene Rubinstein – sunt fenomenal de bune! Mai am putin si pup oglinda de dragi ce-mi sunt rezultatele! Ma abtin cu chiu cu vai sa nu fac asta, ca tot eu trebuie sa imi curat oglinzile prior executarii pupaturilor…deci nu am ajuns la gradul asta de narcisism!

Va las, e duminica si unii mai au chestii de efectuat duminica, precum calcat camasi sau facut frappeuri si lenevind ( evident) pe canapea delectandu-ma cu programele lor grecesti ( file’ar neamu sa le fie! 😀 ), de azi dimineata am reusit sa dovedesc una bucata camasa, maaareee realizare. Staticus a zis ca isi cheama doamna la facut curat si calcat camasi ca nu’s buna de nimic. Eh, oi fi eu WONDER WOMAN,  da sa nu sarim calu’ ca se invata!

Am iesit noi la pranz cu aceiasi prieteni vechi si cu micul lor terorist, e genial ala micu’ va spun, e atat de dragalas ca abia astept sa creasca sa il pot teroriza si eu pe el! 😀  Stam noi lejer la masa, ca oamenii la un pahar, si ma pune ceasu’ rau sa examinez peretii, si ce imi vad ochisorii mei deja obositi de atatea tampenii pe care tre sa le vada?? PE JIJI, trona Becali acolo ca o mandrie a restaurantului ca trecuse el dom’le pe acolo! M-am razvratit teribil, omu e mai cretin decat iti permite legea bunului simt. Si de cand cu Bergoni parca imi e si mai antipatic, si sa fiu eu al naibii daca ma mai uit la vre-un meci cu Steaua! Ioc, sa nu mai vad sa nu mai aud!

V-am pupat, mai am mansetele de calcat la camasa si GATA! Il pot imbraca si tara prin oras la o plimbare, sa se vada ce fraimos stiu eu sa calc ( jumate calcat jumate botit… my trade mark!)