Ca sa fii conectat la telembiziune iti trebuie in mod normal una bucata firma care ofera servicii de genul, si una bucata televizor. Simplu! Ahhhh. am uitat de telecomada si placerea de a butona, dar asta dupa ce te conecteaza firma cu pricina. Eu acasa apuc rar sa ma uit la telembizor, sunt o persoana tare ocupata, principala mea activitate este somnul…asadar prefer sa dorm decat sa ma uit la nenea Jiji, Vadim, nush ce nene care a omorat un alt nene sau pe vre’o tanti prinsa in faptul adulterului…ori accidente rutiere ori d’astea, deciiii, prefer sa dorm! Cu singura exceptie ca la Dl. Static, cand raman pe acolo, place la mine sa ma uit ca mata in calendar la telembizor, nu pentru ca e mare, nu pentru ca are ‘spemii de telecomenzi ale calor rosturi nu le’am dezitit nici pana acum…dar pentru ca au niste programe taaaareee interesante. Va spuneam eu de antena a carei indeletnicire e sa ‘prinda’ posturile grecesti….booon…greaca mea nu e avansata, ca atare  nu inteleg tot, da ce puii mei ( pe care-i tin pe birou – cadoul meu de la revedere din partea Ilenei – a plecat din companie, m-a parasi, am ramas numai cu puii!, Puii care nu merg la tigara dimineata..uuuoofff!), trebe sa intelegi greaca sa te uiti la 11 canale de sport?? UNSPE’ pe alese, de obicei mai bine tenis decat basket…si tot au loc batai pe telecomanda! Dar cand e timpul stirilor eu sunt drepti…ma amuz la culme..pai cum dracu sa ai 6 ecrane intr-unu pe care apar sase moace de oameni vadit constipati, care vorbesc afectati , toti in acelasi timp, despre porcarii de genul: alegeri anticipate, sisteme de irigare si incendii prin diverse locuri! Te ia cu piticii tropaitori pe cerebel, iti vine sa spargi telembizorul…dar in acelasi timp nu poti..esti hipnotizat….eu ma chiorasc acolo incercand sa inteleg de ce dracu au inceput sa se certe, toti 6 in acelasi timp…si imi dau seama ca e comedie! Suuuupeeerr tare! Eu le-as sugera sa fie 8 in acelasi timp, cred ca ar ceda nervos si ei la un moment dat…mdah…ce sa mai zic..grecii!! Nu mai zic nimic de taximetristii greci care iau inca 10 comenzi pana sa ajungi si tu la destinatie, ca asa se poarta! Puii mei, aia de care va spuneam.

Fraza zilei : tampon de unica folosinta. Mdah…stiu, astia ar trebui sa il inventeze pe ala de multimple posibile folosiri, ce naiba nu au auzit ca in vremuri astea nu mai ai timp nici sa mergi la buda normal…asta e idee de business, nush de ce o impart cu voi! :))

Acum, imi e clar de ce nu ma mut la Dl. Static, telembizorul nu e prietenos, ba ma baga in boale cu sperietii zau daca nu, il prefer pe al meu la care nu ma uit, sa fie clar! Apropo care fu ultima emisiune faina la care v-ati uitat in ultimul timp?

No, va las, ma intorc la munci, ca’s capiata rau, asta noapte m-am trezit la 2 crezand ca mi-a sunat ceasul ( nah, nu ala la care va ganditi!), ma duc la baie, ritualul…ma intorc in 40 de minute sa-mi rezolv  fata cu  putintel blush…si ma uit mai atenta la telembizor…el imi arata pe ecranul nush carui post, prietenos, ca e 2.45! si eu eram echipata de munca! fir’ar al naibii ce m-am ofticat!!! Am dormit cu ghinonturi si tot cu impresia ca imi suna ceasul! Halal somn! Plec pana nu va capiez si pe voi cu ineptiile mele…

Zi buna, ca orice joi care te apropie de vineri cand deja miroase a weekend!  😀