Pentru ca tot fierb la foc mic sub presiune, o da va introduc in capitolul vecinii II, mdah, e 21.24, eu stau intr-un bloc de pensionari comunisti, liniste si pace mai mereu, asta cand luptatorul de gherila de deasupra mea nu e in training. Prima data cand vecina de sus m-a intrebat daca ma deranjeaza topaiturile lu fi’so am zis, sa nu fiu comunista, cu paru dupa usa dar cu zambetul pe buze ma impinse pacatul sa zic Noooo, dar daca e sa ma deranjeze vin si sun la usa sa va atrag atentia, ca doar oameni suntem! Bun, asa am decis asa a ramas, ma gandeam si eu , ca e copil si na, se joaca…Nu taica, are 14 ani si duduie prin casa de parca s-ar juca fotbal pe echipe la ei…si zbuuuff si zbaaanng si troooscc si zboinngg si pleosc..in fine..eu am o lustra de fier forjat in dormitor, de fiecare data ma feresc din calea ei cand asta ‘micu’ e zbuciumat si bate mingea ca  pe maidan!

Da asta seara s-a apucat el, ta’su, ca plozii au si parinti, la fel de capiati, ca o fi o chestie de tine de gene, educatie, psihopatologie indusa parental…( desi nu pare sa aiba handicap! – INCA, ca o sa il astept dupa bloc cu paru din dotare! il nimicesc! ). Precum si anume enuntam , ma echipez , ca nu au raspuns la batutul in teava al veciii de dedesubtul meu (poate ea isi imagina ca eu nu am altceva mai bun de facut la ora asta decat gauri in pereti! ca m-ar chinui pe mine talentul gauritului!). Echipata decent ies din casa si bat la usa la ei, tot cu mecla zambareata eu, n-ai vazut, sunt o scumpete…iese vecina, da nu apuc sa zic nimic ca m-a blagoslovit de nu am apucat sa zic nici psstt ( ei sunt de o anumita etnie rr.., mama cred ca a sughitat teribil asta seara….deeeciii redau din ce imi aduc aminte ( desi e fresh, dar eu is uituca!) :

– ce pizda matii te fute grija pe tine ce facem noi in casa la noi..?? Eu ghiogart, da ingaim:

– da vecina la ora asta? si duminica faceti la fel! Da-o incolo de treaba, eu ma trezesc….

– ia ,du te tu in pizda matii de unde ai venit tu si scuteste-ma! ca data iti pocnec una te duci invartindu-te

– bahhh fit’ar neamu al dracu si ***-as ***e tie si tot neamului tau de la maimuta incoa de cioara dreq, te bat si pe tine si pe fi’to retardatu’ si pe gorila si ( ramasesem fara inspiratie si aveau un nod de nervi in gat, stai , inca il mai am!) SUN LA POLITIE – am zis eu cu naduf! Gandidndu-ma deja cum le-ar sta lor, la toti, cu cate o gaura de bormasina in teasta, sau cu niste cuie de 12 batute in maini si mai ales in picioarele lu fi’so!

Vecinii erau deja infiintati pe palier, imi tineau partea mie pana sa imi iasa porumbeii blagoslovitori din gura…Ca mi-am introdus si eu anumite chestii pe acolo, la nervi…:)

A sunat vecina de jos la politie, ca a suparat-o pe ea, cum sa se ia de fetita ( adica eu, blink blink) care o suna sa o intebe daca poa’ sa dea cu apiratorul, care o suporta sa vorbeasca si ea acolo 10 minute, sa dea din melita de numa numa, sa imi toceasca neuronii…eh asta seara ma bucur ca vecina are melita de-i merge brici, a venit politia, eu nush, am plecat ( chipurile imi e tare rau si is suparata)….vecinii sunt pe baricade…dar se oprira mitocanii,nu mai dau gauri, au oprit si dracia de bormasina…


Ma duc sa dorm si eu linistita…fac urat daca sunt privata de somn/apa/mancare si alte nevoi de pe la baza piramidei lui Maslow.

Ahhh si, scuze pentru limbaj, sunt o doamna prin excelenta, dar cu unele mici exceptii..cum sa-mi zica mie de mama???

Am citit eu o carte intitulata Fulgerul Negru. Personajul principal, criminal in serie; victimele sale agonizau ore bune pana se decidea sa le crute EL viata, si modul in care o facea m-a impresionat! Le deschidea cutia toracica, isi strecura mainile prin ea si le tinea plamanii in mainile lui, pana isi luau ultimele guri de aer, mainile lui simteau ultimele pulsatii ale inimii…oricum asta e prea frumos facut si facut ca sa beneficieze de procesul asta, tanti tata de la 3!v Nah, pentru ei raman la ideea de bormasina, pari in cur si cuie de 12 batute in membere dupa care i-as trage in teapa, le-as da cateva bate in freza si i-as lasa sa agonizeze catva zile pan sa-i ia dracu, sa-i duca departe!

Sunt mult mai calma acum 🙂 Promit eu ca nu o sa se repete un post asemanator astuia, nu prea curand oricum!

Somn usor!