Nu vreau sa scriu azi, stiu, stiu, nu va privez de o mare de intelepciune, dar asa sunt de sictirita incat nu vreau sa scriu! E greu sa faci orice in tara asta, si mie, cu atat mai mult imi e greu spre imposibil sa inteleg oamenii, m-am saturat sa le gasesc scuze si sa pretind ca ‘ natura umana e buna in esenta’ , societatea fir’ar ea a naibii ne strica, ne transforma in niste monstri egoisti, pofticiosi,laudarosi,perversi, infatuati, egocentristi mai mai presus de toate greedy!

Imi e la fel de sila si de tipa pe care am vazut-o azi in fata cladirii, la tigara, 3 cm de crusta pe calcai si ea purta mandra sandalute si se simtea bela si rachitoare..stomacul meu e vadit deranjat…

Iar am mancat cioclata de dimineata, si iar m-am culcat la 1 noaptea! Dar am avut o seara superba impreuna cu prietenii! Am plecat de la munca, luat metro- autobuz- ajuns a supermarket – gasit cele trebuincioase, sunat Dl. Static sa vina sa ma ia ca de nu il nenorocesc – venit Staticus in viteza, -ajuns acasa, pregatit totul, inceput marea debandada! Asta pentru ca eu, geniala cum sunt de obicei, am folosit bata intr-o balta, mai exact am tinut sa ii intreb pe oaspetii mei daca vor carnea facuta cu sos..si voiau! Ia si da si munceste-te la sos..pana la urma in criza de timp, a iesit ceva comestibil – lor le-a placut, mult au zis…tind sa-i cred! 🙂 Sunt o bucatareasa tare priceputa! Am adormit la 1 , franta!!!

Uite ca tot am scris ceva..asa de inima albastra 🙂