…cum m-am trezit eu cu un chef nebun de a ma da in…rollercoaster, dar unul dintr-ala sa ma faca sa lesin de emotie, sa imi simt intestinelel in gat sa tip de sa imi dispara vocea, sa ma gandesc ca asta a fost…O SA MOOORRR! Nu imi explic nici eu care-i trauma de am luat-o razna de luni..mdah…am visat urat, cred, nu imi amintesc, si colac peste pupaza, ca niciodata m-am trezit pe la 3 a.m cu o foame de mi-ar fi plans si pietrele de mila! Am reusit sa adorm la loc, ce naiba m-am tampit sa mananc la 3 noaptea???

Tocmai am aflat via sfantul www-u’ ca unele cereri in casatorie nu’s asa de reusite…unele-si inghit inelul de prin diverse bauturi sau de prin diverse torturi/prajituri ( semn ca nu e sa fie dom’le!)…altii pun inele de 12000 de lire in baloane de heliu..care ele, baloanele isi iau zborul…te face sa te intrebi, oare fetele alea ce au facut rau in viata lor sa nu aiba si ele parte de o cerere in casatorie normala…clasicul jenunchi in pamant..si tot tacamul ( de preferat cutitul) infipt in degetul cel mare de la picior, sa il distragi, doar nu vrei sa il faci de rusine cu un refuz, nu?? poti spune frumos…vaaaiii te-ai ranit dragule?? No, hai sa mergem la spital! Si ai scapat! Fii sigura ca nici dracu nu te mai cere in casatorie dupa o tentativa de omor ( barbatii exagereaza de cele mai multe ori!). Booon, astea fiind zise, va prezint si un saite fainut, mie mi-a atrasa atentia articolul cu tatuaje…am si eu doua urate tare…dar specimenele astea ma intrec cu mult si bine !http://www.oddee.com/item_96748.aspx  Maaareee ti-e gradina Doamne!

Mai sa fie ce chestie am mai gasit : http://www.oddee.com/item_96753.aspx trebuie sa cititi! Sa va explic / exemplific maniile mele…

1. Nici o sansa, nu as putea sa vad harta niciunde, pur si simplu am urat geodrafia, deci..NU!

2. Sfinte Sisoie, clar, nu as avea cum sa hexecut miscari dinr-astea, NU!

3. Ete, na, recunosc, mi se mai pune si mie pata pe un cuvant si il folosesc repetitiv, obsesiv, intruna, pana ma plictisesc de el si il uit. Inevitabil prietenii mei ma blagislovesc intr-una ca ma repet..mdah! 🙂

4. Vreau sa pot suferi de mania asta! Din tot sufletul meu vrea sa fiu bolnava si sa imi zica medicul  :  Domnisoara, este grav! Tre sa stai in pat pana te saturi de somn, de leneveala de trandavit…oaauu, ce tare ar fi!

5. 😀 este mai mult decat sigur ca sunt posedata..si posed la randul meu…acum depinde cum vreti sa o interpretati, ca e prin excelenta interpretabila propozitia!

6. Eu nu cred, nu’s genul credula, dar SIGURA, sigurica sunt…cineva clar pacatuieste, a pacatuit sau va mai pacatui! Sa fie clar, stiu eu!

7. Hmmmm, eu una mi-l rasucesc pe aratator, degetul aratator, incerc sa raman treaza in unele conferinte! Si ma trag..si ma trag, in stanga am deja o suvita creata 🙂

8. Daaaaaaahhhh, daaaaa, mai mult ca sigur ca da. Am si un ghid al spalatului pe maini, modul corect de a face treaba asta, il am si in baie la munci ! O sa il scanez sa il pun si pe blog, v-ar interesa?

9. Feri doamne! NU , eu stiu ce vreau, in general ma decid repede!

10. Ei uite ca faza asta nu o inteleg, dar vreau prieteni multi care sa sufere de mania asta….as scapate de facut eu cumparaturi pe viata!

 

Hai, gata cu maniile, saptamana faina sa aveti si sa ne auzim cu bini maine!