Eu nu sunt zdravana! Nuuuu, nu am toate tiglele pe casa, doagele la butoi sau pasarelele fara stoluri…As putea sa par mai veridica decat multi bolnavi internati pe ici pe colo, chiar m-am gandit odata recitind tabloul simptomatologic al depresiei ca as putea sa fac un trick sa imi prescrie Prozac! Cata fericirea ar fi sa vin la birou cu un mega super extra zambilici pe mutra ..numa asa de’al dracu, sa le fac unora in ciuda ca mi’s misirupista…Ce fantezii bolnave mai am si eu! Pentru ca fiindca si deoarece nu o sa fac asta, inca ma mai bate normalitatea pe umar asea, m-am decis sa imi secatuiesc de rabdare prietenii, sa inventez retete de bucatarie, sa…ooaaauuu ce ideie mi-a venit, o sa fac zilele astea o praji buuunaa, ba nu, n-o sa fac, nu am timp..o sa imi cumpar una mai putin buna, am zis eu ca ma multumesc cu putin..:)

Sper ca maine nu o sa ploua, tocmai acum cand dezitesc eu itele tenisului ca ma si oftic! Am planuri mari nenicule! Stiti ce urasc eu cel mai mult? FANDOSITELE, astea de se vad printese si te fac sa te intrebi…doooaammne cine le-a furat oglinda?? Ma da, nu le suport deloc! Cum o fi sa nu ai deloc simtul ridicolului, cum dracu sa iti creasca stima de sine pana in tavan, ma da cum puii avicolei din Bacau sa nu vezi ca esti urata de mananci puii ( avicolei) cu pene cu tot, da cum sa nu vezi ca nu ai stil deloc, ca habar nu ai sa tii niste tacamuri in crengi la un restaurant, sau ca habar nu ai ca in puii mei te-ai imbracat de parca esti scoasa dintr-un film horror…si te mai crezi si bella si rachitoare ( da ,de pasari vorbim ca in general astea sunt si cu vanatoarea in sange…genul ala de vanatoare…daca nu au ele minte o vaneaza din pantalonii ( portofelul) altuia!) Huuooo sexi balamuc, treci inapoi, pune mana si dimirestete cum poola mea poti imbunatati ceva si dupa deschide gura….sau mai bine nu, nu o deschide, da vopseste macar gardul! fir-ati ale dracu! Stiati ca oligofrenii, aia de au un IQ < 25 au o memorie care poate sa retina si o carte de telefoane? Mah si aia sunt mai luminati decat unele fandosite!

Ne-a venit Mega Sefa din Uk azi in birou, sa ne tina 2 ore sa ne ilumineze…nu stiu cat i-au iluminat pe unii,eu ma gandeam ce au de mancare la restaurant si imi faceam semne cu o colega… da e nebunatica rau, Sefa, asa bagata in priza…nu stiu unde a disparut, ne-a mintit frumos, a mai zgarmat in caca putin si multa..s..sanatate – ca in domeniul asta lucrez…

Apropo de sanatate, sunt putin paranoica, putin mai mult, s-a dezvoltat cacacteristica asta prin facultate, eh si de atunci ma lupt cu ea. Analize mereu, vad bacterii peste tot….ahhh si la toate astea se mai adauga si un comportament obsesivo-compulsiv – asa ca in filmul ala Monk – za detectiv 🙂  Firma la care lucrez ofera servicii medicale gratuite angajatilor, credeti ca mi-a facut un bine? Nuuuuu ca am luat-o razna, tine-te nenicule !!Pana m-a scos doctorul afara din cabinet – ca are cazuri care ii necesita realmente ajutorul si ca NU AI NIMIC, esti mai curata ca in ochi – nu am inteles comparatia! hmmm!! Acum ma gandesc, ce alte analize sa imi mai fac…am descoperit pietre la rinichi, lipsa de calciu asta de cativa ani, nu s-a schimbat nimic – inafara de indispensabilii ochelari care-mi troneaza pe fatuca de 2 luni! In rest bine, sanatoasa, voioasa… cateva doage in minus…mai conteaza in zilele noastre?

Acum va las, cu un cantec reprezentativ pentru starea mea de azi!
Sper sa va placa! Eu l-am gasit intr-o prezentare a colectie Max Azria din primavara ( me loves MAxi si Azria)… si piesa!