Am revenit! Lunea, comparativ cu vinerea este ziua cea mai aiurea din saptamana, atat de aiurea incat imi vine sa imi bag picioarele cand aud ceasul sunand, sa il opresc si sa continui cu somnul! Si colac peste pupaza am ramas si fara par! Macar mi-a ramas bata in repertoriu, si ia uite cate baaalltii in care sa imi exersez loviturile exista in Bucuresti!

A fost un week-end de pomina, nu imi aduc aminte de cand nu am stat treaza atatea ore pe noapte si de cand nu m-am mai ingramadit in multime…ma gandeam ca mi-a placut la Guano Apes, se putea si mai bine dar au facut show, ce n-a vazut Madonna in Bucuresti: lumea dansand, lumea cantand versurile, lumea interactionand cu formatia, fu faaaiiinn 🙂 Da’ praful domnule, al naibii de praf ca inca mai am sentimentul ca ma zgarie pe esofag, valaturici pufosi de praf nu asa! Lumea se zbuciuma, valatucii urcau…si uite asa am suferit 2 ore in praf! Bere la pahar nu o sa mai beau, clar NU, cea mai jenanta bere acolo era, in Izvor, si dupa ce stateai la coada o ora, duceai paharul ala la gura plina de fericire si zbang! TEAPA! Apa chinuita! pfff, inuman va spun!

Mi-am luat pantofii de care va spuneam vineri, sunt in culmea fericirii, the perfect stilletoes! Am venit eu ca o diva imbracata azi la birou, cu noii pantofiori, fustita, camasuta si….pssttt sunt desculta sub birou…dooaale lau! Cat sufera femeile e ceva de neanteles! Febra musculara nu a trecut, de sambata…dar am descoperit ca imi place tenisul! Foarte tare, pacat ca am descoperit asta toamna, nu e cea mai fericita combinatie de teren de tenis – ploaie= picioare rupte ( daca te incapatanezi ca vrei tu neaparat sa joci!). Ma gandeam sa joc squash desi prima mea amintire este : Eu- paleta- partener- perete = o zi tapana in pat incapabila sa ma misc! Ce sa-i faci domnule daca sunt hominus sedentarus, daca am imbatranit,daca nu am timp sa mai practic una alta?!

Ahh, era sa uit, dupa concert a fost si silent disco in parc, te inarmai frumos cu una bucata pereche casti, alegeai o frecventa din doua posibile, si te destrabalai acolo, fara sa-i deranjezi pe ceilalti, Bitch2 era extaziat de idee, s-a distrat el acolo in felul lui, eu am zis pas, si parca-mi pare rau!

Numar zilele pana la calatorie, nu mai pot, urasc ploaia cu toata fiinta mea! brrrr…nu suport, ma zbarlesc si ma irit toata ca o pisica!Thailand here I come! deja sunt proiectata acolo pe plaja cu un cockatil in mana caramelizandu-mi pielea-mi dezmierdata de SOARE!

Ce mare nevoie as avea de par, spinarea Dl-ui Staticus trebuie dezmierdata, nemernicul are o saptamana de absenta, s-a dus si se mai gandeste daca se mai intoarce!Atat ii trebuie! Nu ca as suferi de dor, da eu pe cine mai chinui/exasperez/enervez??? La capitolul asta ma mentin in forma! Sunt ofuscata rau, ma intelegeti ca trebuies ama vaicaresc/lamentez/victimizez, ca altfel nu se poate ! Imi trece, e luni de aia ma manifest ciudat! Sa fie totul si mai minunat azi de dimineata dau drumul la TV, dau pe muzica..si ce imi vad ochisorii mei bulbucati? Shakira cu un videoclip de rahat, cu niste versuri  jenante unde mai pui ca mai si urla la un moment dat Aaaaaauuuuuuaaleeeuuu!!!! Ce aiurea a putut incepe ziua asta!

La voi cum e? s-a dat drumul la caldura in birouri? Care-i treaba cu lunea?

Mi-a gasit cineva Parul? Ma simt incompleta!

Va pup!