Citatul care serveste drept titlu apartine lui J. Krishnamurti, si cu dezinvoltura afirm ca realmente sustin exista acestui paradox al societatii moderne si o  nevoie de neanteles a individului de a se transpune ca si sclav al unor regului apartinand unei societati iremediabil imbolnavite.

Impart cu voi si un link, daca aveti 2 ore la dispozitie, va asigur ca merita, ca intr-un fel sau altul acest documentar va va ajuta  sa priviti altfel lucrurile, sau sa le intelegeti pe cele care nu va sunt tocmai familiare. Undeva pe la minutul 10 al documentarului se explica modul in care sunt creati banii, ca atare mie mi-a fost foarte facil sa inteleg mecanismele aclualei crize mondiale.

http://video.google.com/videoplay?docid=6592355148420454993 ( cu scuzele de rigoare pentru faptul ca sunt incepatoare intr’ale interneauticii si nu stiu cum sa il fac link direct, insa am incredere va descurcati voi!)

As vrea sa putem dicuta pe baza acestui documentar, despre aspecte precum religie, societate, sistem monetar, rasism, istorie s.a

Va doresc vizionare placuta, week-end placut. Sa ne auzim cu bine!