Eu iubesc vinerea, in asemenea masura incat prefer sa o tratez special comparativ cu restul zilelor din saptamana. La fostul job, eu si colegele mele, in ciuda GM-ului ( o cotoroanta NFDHH-va explic eu cum sta treaba cu nfdhh-ul asta : nef*t*ta de hat hat!) am instituit casual friday-ul , mi-a placut ideea de blugi si adidasi in schimbul scortoaselor camasi si fustite sau pantalon. Bine o mai aveam si pe Pufi, te delectai cu ce camasute putea sa aiba! O adevarata incantare a ochiului de muritor, ca sa nu mai spun nimic de hartuirea la care era supusa constant. Hai ca nu exageram, si noi ca fetele 😀  

Ei bine, azi e VINERI oameni buni! Toata ziua!Si desi sunt la un nou birou, am reusit sa il conving si pe Office Manager-ul nostru ca vinerea dom’le tre sa fie casual, da nu ma asteptam sa il vad azi ( el mereu la costum, cravata si toate alea), cu sapca! Da oameni buni, ditamai multinationala, toata lumea scortoasa, da el a venit in bermude , sandale si cu sapca tronandu-i pe crestet! Mai imi vine sa il pup! 😀 Mi-au mai ramas cam 80 de alti colegi la care sa le explic cum sta treaba cu casual friday-ul asta! Voi persevera!

Tocmai acum de dimineata am aflat ca planurile mele de week-end se naruira, stiti cat e de greu sa refaci ceva si sa iti setezi mintea pe altceva? Grele de tot! Apro-pos, voi ce planuri aveti pentru cele doua minunate zile ale saptamanii? Asa as trage o fuga la Cheile Rasnoavei de numa numa! O  mica tiroliana sa imi descretesc si eu fruntea plus un mic traseu calare…pe cal! Cam greu cand Dl static se dezlipeste cu chiu cu vai de pe canapea, cel  mult face un efort sa mergem la un film in cinema, unde el doarme! Da fratilor, doarme si sforaie de se zguduie sala, marea greseala a fost sa alegem sala 4 din Plaza,se doarme confortabil pe fotoliile alea ceva de vis!Ca urmare, mai bine ma duc singura, sau deloc!

Da’ week-endul de va fi sa vina, una bucata bitch no1(fost coleg de facultate) va sosi in capitala, atunci sa te tii dezmat ( nu o  luati ad-literam), cam cat se poate dezmata o tipa cu tot cu bata din dotare  si varsta inaintata de care se bucura(sanki!)… As fi mers la mare, daca nu as fi atat de dezamagita de litoralul nostru, si cu precadere de Vama, tare dezamagita!!! Insa una peste alta ma alin cu gandul ca la sfarsitul lui septembrie voi decola spre locatii exotice…atunci sa te tii dezmat…bine atat cat o sa se poate alaturi de Dl. static! Sau daca nu voi fi pradata, ca parca am magnet la chestii d’astea!

Revin cu un post mai tarziu, este realmente prea devreme pentru procese cognitive, asa ca habar nu am ce am scris, si mai ales de ce dau eu cu bata in balta, unde mai pui ca nici macar n-a plouat! Voi, bine, sanatosi? Cum e cu vinerea?