M-a instigat postul lui Cabral Top 5 tactici si practici tembele de parasit la barbati, ca atare ma Bag si eu cu tot cu bata!

Nu voi mai iubi nici un barbat asa cum te-am iubit pe tine –metoda sensibiloaselor,  hai fie, chiar daca o zici printre lacrimi de crocodil, stie si el ca minti, chiar daca incerci sa ii gadili ego-ul nu rezolvi nimic, trauma se va mentine pe o bucatica de timp. Practic ii spui ca desi el e centrul universului tau, ai prefera sa te invarti pe o alta orbita. Mi-am dat seama ca eu vreau altceva! Deeeciiii nu e destul de bun pentru tine, deeeeciii stima lui de sine e cam la dimensiunea unui purice, deci il ambitionezi sa incerce sa faca ceva, sa se dea peste cap, desi, putin iti mai pasa!

Te-ai schimbat, nu ma mai iubesti! – vreau mai multa atentie, sex ca in filmele xxx, flori in miez de noapte, la birou si oriunde altundeva , mic dejun la pat si alte asemenea, de ce nu ai recunoaste ca desi nu le-a facut niciodata, acum dupa n ani ti-ai dat seama ca le vrei si ca te deranjeaza ca nu ai parte de ele…lasa naibii televizorul si filmele romance, trezireaaa, news:  printul pe calul alb nu exista e un MIT!!!

M-ai inselat! – in asteptari si nu numai, ma simt tradata, si daca nu ai facut asta eu  eu tot trebuie  sa am motiv sa ma victimizez si sa zic PA dragule pentru ca, m-am cam saturat de tine si nu simt ca locul meu ar fi langa tine..M-ai facut sa irosesc si niste ani buni si pentru asta te urasc!!! Ceva de genul, m-am chinuit sa te schimb da degeaba…offf doamne unele chiar nu stiu ca suntem UNICI noi indivizii astia, si nu ar trebui sa ne schimbam pentru nimeni!

Mi-am dat seama ca nu te mai iubesc – Fair, nu credeti?! m-am trezit azi secatuita de iubire…iubirea asta ca si indragosteala sunt concepte mult prea compicato-alambicate ca sa le analizezi intrinseco-realist. Asta e, cum zice si cantecul : unde dragoste nu e, nu o poti lua cu forta! 🙂

Garantat nu o sa ceara explicatii..poate o sa aiba o  moaca usor surprinso-depresiva, ca un copil care a aflat ca Mos Craciun nu EXISTA!

Parerea mea proprie si personala este ca o prietenie intre doi fosti iubiti este dificil de realizat,cel putin in primele luni dupa incident. Chiar daca au fost  intelegatori, empatici, daca si-au asumat ambii vina in egala masura, daca ceva nu merge, nu poate fi reparat cu forta, daca nu a existat acea chimie niciodata asta este! Dar mereu unul va suferi mai mult ca celalalt…si are nevoie de timp sa isi revina…dupa ce timpul vindeca rana, se poate cladi o prietenie reala daca cei doi au valori, interese si idei asemanatoare, ca altfel, care-i rostul?!